Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

VIDEO. Pieton, la un pas să fie spulberat pe trecere de un șofer inconștient

Inconștiență totală din partea unui șofer din Satu Mare a fost la un pas să spulbere un pieton, chiar pe trecere. Imaginile au fost surprinse de camera de bord a unei mașini.

Incidentul a avut loc în municipiul Baia Mare. Un șofer, aflat la volanul unei autoutilitare înmatriculată în județul Satu Mare, a fost la un pas să spulbere un pieton.

,,Sătmărean la Baia Mare. Practic, pietonul și-a salvat viața pentru că deși era pe trecerea de pietoni era atent la ce se întâmplă în jurul său”, scriu activiștii de la Drivers SM.

Video: Drivers SM

9 comentarii

  1. Cetateanul Răspunde

    Pieton inconstient!
    Nu s-a asigurat inainte de a trece strada, sare pe trecere! Sinucigas clar!
    Probabil deja s-a vaccinat si nu-si mai coordoneaza miscarile, pare teleghidat!
    Sigur nu si-a luat doza de D3,C si Zinc! Oare are oximetru?

  2. Vlad Tepes Răspunde

    Acuma sa-i vad pe bravii nostrii politisti cum se autosesizeaza si in baza imaginilor publice iau masurile ce se impun !!
    Desi nu o data am afirmat ca pietonii trebuie sa se uite in stinga si in dreapta cind pasesc pe trecere, de data asta soferul este de condamnat 100% si ar merita pedepsit exemplar.
    Dar probabil ca politistii nu se vor autosesiza pentru ca
    ” purta masca reglementar” !

  3. Gheorghe Răspunde

    Ce comentați mai oameni?Vi se pare ca pietonul s-s angajat greșit în traversarea străzii?Cand vine masina,el era deja la jumatea drumul de traversat…nebunul cu microbuzul a schimbat direcția brusc a călcat linia continua și prin minune nu l-a acroșat pe pieton sau mașina care filma și care a redus viteza pentru a acorda prioritate pietonului.Apoi eu nu mai zic nimic dacă voi asta ați văzut.Da soferul(dacă i putem spune asa)ce face?Catastrofa!!Pentru unii comportamentul derbedeului din masina este normal!No da fiecare înțelege ce vrea din acest video.

    • hAuleuMaica Răspunde

      Cu scuzele de rigoare,eu am înțeles din ce scria mai sus că pietonii trebuie totdeauna să se asigure,altfel oricând pot da de vreun nesimțit ca acesta.Norocul lui a fost, atenția….altfel…

      • Gheorghe Răspunde

        Asa este,pietonul trebuie sa se asigure…dar acesta era în traversare,se asigurase când a început traversarea,și în mod normal ARE DREPTUL de a traversa in siguranță prin acel loc.Este dreptul lui și un nemernic care era la volan a tentat la viata lui.Deci dacă pietonul TEBUIE sa se asigure atunci și politia ar trebui sa se(ne)ASIGURE ca acest derbedeu de la volan va avea permisul de conducere suspendat.Asa ar fi normal.Ce sa mai zic de conduita preventiva,de anticipare?Derbedeul ar merita sa fie pieton și cineva sa-i facă și lui astfel de faze cum ia făcut el acestui pietonul,de trei ori pe zi,ca să vadă cum este sa fii….derbedeu la volan!

        • Cetateanul Răspunde

          Gheorghe ești praf!
          Dacă nu și-a luat doza zilnică de vitamine D3, C și Zinc, și mai ales dacă nu are pulsoximetru, pietonul nu are ce căuta pe drum! Dacă poartă mască, poate să facă hipoxie și să pice în fața mașinilor!
          Iar șoferul, poate că s-a grăbit undeva, ce voi nu ați pățit-o niciodată?!?

    • Ășâțî Răspunde

      @Gheorghe
      Perfect de acord!

  4. Gheorghe Răspunde

    …..cetățene,eu nu te-am numit praf,și nici nu ti-am adresat invective(dacă nu cumva tu ești șoferul microbuzului?)dar vad ca o ții pe una și buna(?)cu vitamina si pulsoximetrul….parca ești un patefon stricat care repeta la nesfârșit aceleași cuvinte.Mai lasa-ne nu ne obosi atâta cu vitaminele și masca!Ne-ai spus,știm,mulțumim frumos dar….ajunge.Fiecare inceput are un sfârșit.Îi bugăt. Nu crezi?

    • realitatea Răspunde

      Eu am o vagă impresie că cineva a împrumutat numele ales de el și face mișto de el. Nu ar fi prima dată pe portal. Indiferent cine a scris e o mare tâmpenie care nu are nici o treabă cu subiectul articolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.