Ultima actualizare: azi, 22:15

Radu Cristescu PSD
Locale

Deputatul Radu Cristescu prezintă soluțiile PSD pentru revenirea la normalitate

Deputatul sătmărean Radu Cristescu a prezentat soluțiile PSD pentru revenirea la normalitate și pentru scăderea nivelului de restricții. El a prezentat soluțiile social-democraților într-o postare pe pagina sa de Facebook.

,,Soluțiile PSD pentru reluarea normală a activităților economice, sociale și scăderea nivelului de interdicții:

▪️Redeschidere inteligentă: posibilitatea organizării spectacolelor și deschiderii restaurantelor pentru cei care prezintă un test rapid negativ realizat în aceeași zi. Modelul este deja implementat în Germania sau în Spania.

▪️Testarea periodică de grup în școli, pe lângă testarea obligatorie în cazul apariției cazurilor pozitive (se testează doar un eșantion din fiecare clasă/școală. Dacă testul dintr-un grup e pozitiv, atunci se testează toți membrii grupului).

▪️Deducerea din impozitul datorat de angajator a costurilor pentru testarea rapidă efectuată propriilor angajați.

▪️Testarea periodică obligatorie, cu teste rapide, în grupurile cu risc mare de răspândire a virusului (angajați magazine, funcționarii de la ghișee, casierii etc.)

▪️Folosirea tuturor resurselor medicale pentru extinderea testării gratuite a persoanelor asigurate: medicii de familie, farmaciștii, clinici acreditate – totul pe bază de decontare.

PSD niciodată nu va lua măsuri împotriva românilor și nu va stimula sau genera conflicte între categorii sociale sau profesionale! PSD nu este adeptul violenței și al diseminării urii de către oamenii politici! PSD susține dialogul și comunicarea permanentă cu fiecare categorie socială și profesională! Nici un român nu trebuie lăsat în urmă, indiferent că e angajat la stat sau la privat, că e pensionar, elev sau student!”

8 comentarii

  1. Bogu Răspunde

    Normalitate invocata de ”rebuturi ale societatii”. Cred ca ar trebui sa inceapa cu mentiunea: sunt din PSD si numai fur si numai fac ilegalitati, precizez numai.

  2. c-block Răspunde

    Ce mai face Veorica Cristescule???

  3. raul Răspunde

    Cu tine si govor la nivel local numa la normalitate nu va reveni PSD-ul…..vai de voi!!!

  4. radical2 Răspunde

    MARS cu PSD-ul tau. Mai bine va dizolvati. Solutia era sa nu politizati institutiile publice sa nu angajati in functii cheie oameni incompetenti pe baza de pile si relatii. Si voi si PNL si UDMR. Asa ca lasatine cu solutiile voastre. Solutia ar fii sa va dati demisia si sa mergeti la cules de castraveti cu totii in sir indian. Eii ca nu-i inca unu sa puna bota pe voi. Javrelor.

    • radical2 Răspunde

      Problemelede la ministerul sanatatii nu sunt de ieri de azi. Ar trebuii sa stiti asta. DSP-ul colcaie de incompetnta. Cel putin in Satu Mare sigur este asa. La spital la fel. Nu va e rusine sa spuneti ca veniti cu solutii dupa ce ani de zile ati pus sefi si sefuti pe la institutii? MARS

  5. c-block Răspunde

    Măi Cristescule, e nașpa pentru tine! Am înțeles că a luat Govor mâna de pe tine. Pe care bătătură l-ai călcat puiule?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.