Ultima actualizare: azi, 13:01

Locale

FOTO. Jandarmii sătmăreni au donat sânge și au plantat 171 de stejari, de Ziua Jandarmeriei

Jandarmii sătmăreni au marca în avans Ziua Jandarmeriei prin două acțiuni demne de toată lauda. Oamenii legii au donat sânge și au planta 171 de stejari.

,,În fiecare an, pe 3 aprilie, jandarmii români își serbează ziua. Anul acesta, am ales să ne bucurăm de ziua noastră într-un alt mod. Astfel, pe parcursul mai multor zile, peste 30 de militari ai unității noastre au donat sânge în cadrul Centrului de Transfuzie Sangvină Satu Mare și nu ne vom opri aici. Din bonurile valorice primite cu ocazia donării vom pregăti câteva pachete cu alimente pentru câțiva dintre semenii noștri aflați în nevoi”.

Întrucât se împlinesc 171 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române, jandarmii din Satu Mare au plantat 171 de stejari.

,,Pentru că ne pasă de mediul în care trăim, și pentru că ne gândim la viitorul copiilor noștri, alături de toți jandarmii României ne-am implicat în campania ”171 de stejari pentru România”. Astfel, ieri, 1 aprilie, în colaborare cu Ocolul Silvic Tășnad, am plantat puieți de stejar într-o zonă pregătită pentru împădurire pe raza localității Foieni. Ne-am gândit să plantăm 171 de stejari. De ce 171? Pentru că anul acesta se împlinesc 171 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.