Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. TIR pe contrasens în sensul giratoriu de pe Botizului. Traficul, dat peste cap

Un șofer aflat la volanul unui TIR a ratat complet intrarea în sensul giratoriu de pe drumul Botizului, iar conducătorii auto ce veneau dinspre strada Odoreului s-au trezit cu mastodontul în față.

Incidentul s-a produs în această după-masă, vineri, 16 aprilie. După ce a intrat pe contrasens, conducătorul autotrenului a încercat să reintre pe drumul Botizului, însă manevrele de redresare au eșuat.

Până să reușească să iasă din încurcătură, șoferul a fost nevoit să își continue drumul pe contrasens, pe drumul Odoreului.

FOTO: Facebook – Branisteanu Cipri

 

 

12 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Să mă scuze cel de sus dar camionul are număr de Satu Mare!!! Nu-și cunoaște orașul??? Mai înțelege omul (mai greu dar înțelege că și acolo șchioapătă ceva) când se împotmolește vreun camion pe la tribunal dar aici??? Sau au pus ceva începător la volan, ceva pui de șofer? Încă odată se dovedește că degeaba avem noi sensuri giratorii dacă nu avem șoferi care să știe să circule prin ele. Și noi avem noroc. Vă dați seama ce ar fi dacă am avea și linii de tramvaie ori troleibuze???

    • bmw-ist Răspunde

      Sa inteleg ca firmele din SM trebuie sa angajeze doar soferi nascuti in acest judet!

      • altu fără bmw Răspunde

        Fac după mine ce vor dar nu te supăra dacă ești din localitatea respectivă nu faci așa ceva eventual intenționat. Eu nu văd șofer fiind cum aș putea eu personal “reuși” asemenea contraperfomanță.

  2. Gheorghe Răspunde

    Este din cauza….gps-ului!🤭😁Si-a pierdut semnalul GPS și a luat-o peste mălăină,sau poate ca tipul transmitea ceva live,ori era pe tik-tok,YouTube și câte alte drăcivenii mai fac unii(era sa zic soferi)bipezi de la volan.

    • abc Răspunde

      Sau s-a descărcat bateria de la GPS de la atâta folosit și nu a avut la îndemână alte ajutoare gen întreabă un prieten sau fifty-fifty?😱🤪
      Eu nu știu tătarii lui Ginghis Khan cum de au nimerit la fix Europa pe vremuri, Cristofor Columb America sau Magellan Pacificul!?

      • Gheorghe Răspunde

        abc, secretul este ca strămoșii nu aveau net,nu aveau telefon mobil pe care sa sune șefu și sa te frece la icre,ca unde ești pe unde umbli,etc,sau nevasta sa te întrebe vrute și nevrute.Atunci puneai butoaiele cu rom(pentru cei care erau pe apa)și da-i înainte,unde vedeau cu ochii,se distrau copios ca scăpau de neveste și autorități,mai opreau in câte vreun port unde-si lăsau sperma și umpleau butoaiele golite,mai furau ce puteau și da-i înainte….totul încet fără graba și mai ales fără taxe și impozite,viața frumoasa….
        Cu ăștia pedeștri era tot cam la fel,ei furau în schimb caii băștinașilor ca să poată continua aventura.. viata frumoasa pe vremea aceea,ca și acum de fapt doar pentru….unii.Plebeii de rand abia ca-si trag zilele.
        Cat despre,,Tir-istul”nostru ce sa zic?…bine ca nu o ras giratoriul sau vreo doua trei mașini aflate prin zona!
        În rest…Noi sa fim sănătoși!

        • altu fără bmw Răspunde

          @Gheorghe. 👍👍👍
          Dar trebuie recunoscut că e un “talent” din ăsta înnăscut.
          Dacă aș fi rău aș zice că n-ar stricta pe post de antireclamă să se afle unde a făcut școala de șoferi. Că de este șofer profesionist cu hârtie are niște lipsuri serioase.
          Bine, acuma glumeam. Aveți grije de voi cum circulați că oricând puteți da peste un astfel de ….

  3. rodica Răspunde

    Oare n-o fi vecinul meu cetateanul ? El e de obicei dimpotriva asa ca nu m-as mira sa fi intrat pe contrasens , poate a vrut sa evite virusul.

    • rrr Răspunde

      Sau te-o fi zărit pe tine și s-o fi ferit în ultimul moment. În acest caz îl înțeleg deplin.

  4. cizmaru Răspunde

    acela este orice numai a sens giratoriu nu arata si semnalizarea este cam slaba

  5. Gheorghe Răspunde

    ….ne pare rău pentru tine,Rodica.Bine ca ești din nou pe aici…sper ca nu din cauza sănătații a trebuit sa stai 4 luni în casa??!!Oricum,bine ca ai ieșit,, la aer”.Sănătate îți doresc și numai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.