Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Razii ale Poliției în Satu Mare. Controale la terase, restaurante și în trafic

Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare a continuat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Politistii au continuat, în sistem integrat, acțiunile de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în scopul prevenirii răspândirii virusului Covid 19. În ultimele 24 de ore au fost verificate 562 de persoane aflate în carantină, 321 aflate în izolare și au fost organizate 12 acțiuni punctuale în cadrul cărora au fost verificate 426 de persoane.

Au fost controlate 25 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 55 de terase, restaurante, fast-food-uri, hoteluri și 69 de mijloace de transport. Echipele de control au depistat și sancționat 93 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală.

Scopul acțiunilor desfășurate nu este aplicarea de sancțiuni, ci acela de a-i determina pe toți cetățenii să conștientizeze necesitatea respectării normelor sanitare pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu Covid 19. În toate localitățile se interzice circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei în intervalul orar 22.00 – 05.00.

15 comentarii

  1. Cetateanul Răspunde

    Israelul a eliminat, începând de duminică, obligativitatea purtării măştii de protecţie în aer liber. Măsura face parte din planul de ridicare treptată a restricțiilor, după o campanie de vaccinare foarte eficientă.
    Citeşte întreaga ştire: Cum a fost în Israel în prima zi în care masca nu a mai fost obligatorie în aer liber

    • Cetateanul Răspunde

      Mda, mortalitate DOVEDITA DE 0.15% comparativ cu 0.1% gripa sezoniera .
      Dar o sa aiba restrictii pe viata ! Ce minunat ! Le-a scazut riscul de deces cu 0.05% ! WOW !

  2. covid 19 Răspunde

    Spune ştirea complet: după ce israielienii s-au vaccinat în masă şi incidenţa a scăzut puternic. Tu, antivaccinist convins, ai tupeul să te foloseşti în favoarea ta de această ştire care susţine ideea că vaccinarea e soluţia. Mai bine mergeai la biserică sau…la doctor.

    • covid 19 Răspunde

      Ce papagal pot fi! Atâta nu-mi dau seama că cineva a postat sub numele @Cetateanului. Ca și în cazul meu acum în mod concret!😱🤮😪
      Ați urmărit un capitol din epopeea contemporană “Noi muncim, noi nu gândim”.😨🤮

    • Cetateanul Răspunde

      A scazut si mortalitatea generala ? Sau mor tot asa, cateva sute de oameni pe zi dar acum se trece altceva pe certificatul de deces ?

  3. Pro Vaccin! Răspunde

    Pentru cacatii anti vaccin: Israelul nu mai primeste cetateni ai altor state, daca nu prezinta un certificat de vaccinare!
    Adio pelerinaje la locurile sfinte, cacanarilor!
    Lingeti moastele autohtone, nespalatilor!
    Amin!

    • Cetateanul Răspunde

      La noi populatia nu pune botul la un tratament experimental . Fa-l tu cu toata familia si neamurile tale, imi dovestesti ca esti perfect sanatos si peste 10 si ma mai gandesc !

    • Cetateanul Răspunde

      Daca astepti sa gandeasca altul pentru tine iti dai seama imediat de ce ai o viata de …

    • Golf Răspunde

      Imbecilii pro vaccinuri mor în chinurile bolilor cronice, efecte secundare ale prostiei, vaccinării, chimizării.

      • News Răspunde

        Ultimele analize post covid arata ca multi printre cei care au trecut prin boala au dezvoltat dupa 6 luni :insuficienta cardiaca, renala, hepatica, diabet, ar fi bine sa-si faca cat mai multi analize de specialitate. Probleme au si cei care au trecut usor, multi nici nu stiude starea lor.
        Vaccinul este singuraxsolutie de a termina cu pandemia, si a iesi mai sanatos decat prin boala!

        • Cetateanul Răspunde

          Mda, “multi” poate insemna orice . Al doilea lucru oamenii aia au fost afectati de tratamentul agresiv sau de boala ?
          Informatiile INEXACTE sunt FAKE NEWS !

  4. Golf Răspunde

    Aș schimba titlul articolului în “razii ale criminalilor în uniformă”. Un melițean este unul cu picioarele în față.

    https://www.gandul.ro/actualitate/cazul-barbatului-decedat-dupa-ce-a-fost-trantit-la-pamant-si-imobilizat-de-politisti-moartea-fost-violenta-19618185

  5. Golf Răspunde

    Un melițean bun… Este cu picioarele…

    „Cel mai şocant a fost a fost că poliţistul, diareea în uniformă, Viorel Şeicaru a urinat pe mine şi mi-a zis: «Uite ce poate să-ţi facă Poliţia Română!»”, spunea Ionuţ Ghiorghe, victima care a decedat în luna martie.

    https://www.gandul.ro/actualitate/viorel-seicaru-politistul-de-la-sectia-16-acuzat-de-tortura-in-atentia-anchetatorilor-pentru-o-noua-fapta-ce-ar-fi-facut-din-arest-la-domiciliu-surse-19618315

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.