Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Gabriel Leș: ,,Autorităților nu le cerem clemență, ci să nu comită abuzuri! Cerem prea mult?!’’

Fostul ministrul al Apărării, Gabriel Leș, a reacționat dur după ce un tânăr și-a pierdut viața în timp ce era imobilizat de polițiști. ,,Autorităților nu le cerem clemență, ci să își facă datoria cu înțelepciune și să nu comită abuzuri! Cerem prea mult?!’’, a declarat Gabriel Leș, vorbind despre lipsa de empatie în vremuri de pandemie.

Redăm mai jos declarația făcută de Gabriel Leș:

,,Moartea românului din Pitești pricinuită de imobilizarea brutală a poliției relevă, pe fond, aceeași problemă pe care am semnalat-o în repetate rânduri pe parcursul acestei pandemii: lipsa de empatie față de semenii noștri.

Oamenii se descurcă tot mai greu, această epidemie îngreunând poverile pe care fiecare le aveam de dus. Toți suntem cu nervii întinși la maximum, iar autorităților nu le cerem clemență, ci să-și facă datoria cu rigoare, înțelepciune și să nu comită abuzuri! Cerem prea mult?!”

 

7 comentarii

  1. Garuboz Răspunde

    Mai domnilor de la portal despre ce tanar vorbiti ?

  2. Gheorghe Răspunde

    Frumoasa postarea Kira,se întâmplă și minuni?!Nu este normal sa fie asa ceva dar vreau sa zic un lucru concret 100%.Ce zici despre o grămadă de patroni sătmăreni și nu numai care nu au nimic pe nume dar dețin mașini ultimul răcnet,proprietati imense și fără număr,s-au îmbogățit eludand legea,făcând acte fictive,contabilitati paralele,înșelarea clienților persoane fizice și câte și mai câte,, inginerii financiare”toate in folosul și spre îmbogățirea lor.Ei nu au nimic pe nume,deci sunt săraci lipiți,ii cunoaștem ca deh,orașul este mic,știm ce hram poarta și pe lângă asta se dau mari credincioși cotizand pe la bisericile dominante și pe la cele evanghelice,crezând ca lui Dumnezeu ii trebuie banii lor câștigați inseland statul și pe alții.Societatea românească este putreda,gangrena,mustește de infecție,numai bube,numai mizerie,se ridica oameni(în politica și în funcții de conducere)corupți,plini de mizerie,inculți care ar trebui sa tacă și care ne conduc deoarece corupția și mizeria este generalizata și normal ca în aceste situații oamenii cinstiți,oamenii Onești pur și simplu se retrag,își vad de viață lor pentru ca pentru aceasta boala generalizata nu mai este leac.Fiecare il inseala pe aproapele sau,cei care sunt plătiți sa te apere te strâng de gat și te omoară,cei căre iau leafa ca să te vindece si-au făcut cabinete particulare și dacă nu ai bani,mori cu zile la mana,cei care ar trebui sa hraneasca spiritual acest popor se ocupa cu orice altceva crezând ca dacă zidesc lăcașuri de cult,rezolva problema României,nimic mai fals!Ca un cancer care a cuprins intreg corpul,fiecare organ este infectat nimic nu este sănătos și mai mult decât atât ne credem mari creștini grozavi,ca noi nu-i nimeni și nu vedem ca suntem orbi,goi…..
    ,,Pentru că zici: ‹Sunt bogat, m-am îmbogăţit și nu duc lipsă de nimic›, și nu știi că ești ticălos, nenorocit, sărac, orb și gol, te sfătuiesc săcumperi de la Mine aur curăţit prin foc, ca să te îmbogăţești, și hainealbe, ca să te îmbraci cu ele și să nu ţi se vadă rușinea goliciunii tale, și doctorie pentru ochi, ca să-ţi ungi ochii și să vezi.
    Asta este starea societății românești!!!

    • Cetateanul Răspunde

      Asta din vina cui se intimpla?
      Tot din vina noastra, ca ne este mila sau rusine sa cerem un amarat de bon fiscal, la cea mai mica cumparatura!
      Daca 99% din vanzari s-ar face legal (in mementul de fata procentul este undeva sub 60%, in urcare, din cauza masurilor din pandemie!) cu emiterea unui bon fiscal, nu s-ar mai putea face atatea manarii!
      Pana recent 80% din cumparaturi le faceam la un magazin de cartier, vezi doamne, sa intretin economia locala!
      Multe marfuril sunt aduse din Ungaria prin reteaua CBA! Legumele si fructele sunt aduse tot din Ungaria!

  3. Cetateanul Răspunde

    Pleacă mai gunoiule și te spanzura,decât să vorbești prostii.
    Mai bine ai face un pic de armată, să poți fi un ministru competent de această dată.
    Am uitat. Voi o să mai guvernați peste vreo 60 de ani,iar până atunci tu o să fii un moș P..a.
    Alupigus leș.

  4. IBIS Răspunde

    Gabriel, ești cel mai ipocrit om pe care-l cunosc. Nu îți este frica de Dumnezeu, nesimțitule. Ce ai făcut, când ai fost politician activ, NIMIC. Așa că, stai jos și taci din gură, și sper sa nu te mai vad ever în viata politică. Să-ți fie rușine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.