Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Scandalul de la Petea: Trei persoane reținute după ce au atacat mai mulți polițiști

Trei persoane au fost reținute pentru 24 de ore, în urma scandalului ce a avut loc aseară în localitatea Petea din județul Satu Mare.

Ce spune Poliția:

,,În urma verificărilor efectuate de către polițiști, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, privind evenimentul din seara precedenta, s-a dispus reținerea pentru 24 de ore, a trei bărbați, din localitatea Petea, pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj.

În cursul zilei de astăzi, cei trei bărbați vor fi prezentați în fata judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Satu Mare, cu propunere de luare a măsurii arestului preventiv.”

Mascat lovit în cap, dus la Urgențe. Poliţiştii au tras un foc de armă

Poliţiştii au tras un foc de armă folosind gloanţe de cauciuc în cazul de la Petea, unde a avut loc o altercaţie între localnici. În urma incidentului, un poliţist a fost rănit şi doi localnici au fost transportaţi la spital pentru investigaţii.

,,IPJ SM a fost sesizat prin apel 112, despre faptul ca intr-un cartier din localitatea Petea, ar exista o neintelegere, între mai multe persoane. La fata locului s-au deplasat polițiști de ordine publica și din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale, precum si jandarmi, pentru a aplana conflictul. Persoanele implicate au manifestat un comportament ostil și fata de polițiști, rănindu-l pe unul dintre aceștia.

Polițiștii au executat foc de avertisment, cu gloante de cauciuc. Polițistul rănit și doi cetățeni implicati in conflict au fost transportati la spital, pentru a li se efectua investigații medicale. Toate persoanele implicate in altercație au fost identificate și conduse la sediul Poliției”.

CITEȘTE ȘI:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.