Ultima actualizare: azi, 19:43

Locale

VIDEO. Deputatul Radu Cristescu, replică pentru Mircea Govor: ,,I-a trecut vremea, ca la bureți’’

Deputatul PSD de Satu Mare, Radu Cristescu, i-a dat o replică acidă lui Mircea Govor, după ce a fost atacat de acesta în urmă cu câteva zile. Cristescu a spus despre Govor că ,,i-a trecut vremea, ca la bureți’’.

,,Nu suntem la același nivel, nici politic, nici intelectual, așa că nu consider necesar să-i dau niciun răspuns. Problemele cu legea ale lui Govor nu le comentez”, a declarat Radu Cristescu.

 

10 comentarii

  1. 😁😁 Răspunde

    Bagoly mondja verébnek nyagyfejü 🤔🤔🤣🤣🤣

  2. Cetateanul turnentat Răspunde

    Cred ca pe Govor nu il regreta decat preotesele ajunse directoare.

  3. Clanul lui Govor Răspunde

    Domne ăsta, Govor, a împînzit instituțiile statului cu surorile lui, Mirela, Minodora si cu cumnați Suciu Ovidiu, Popa Cristian, pe la Apaserv, Protecția Copilului și Consiliu Județean, taietori de frunze la câini pe salarii de 6.000 de lei. Pe ăsta, Govor, instanța la achitat pentru infracțiuni de corupție, vă dați seama unde trăim. De preotese nu vorbim, soția preotului din Satmarel, Farcas, Raluca e mare șefă și ea pe 9.000 de lei, colac peste pupăză și-a angajat și soțul tot acolo, da ați ghicit, la Protecția Copilului, instituția asta a ajuns să protejeze pilele și surorile lui Govor, păcat de copii din sistem.

  4. Xpert68 Răspunde

    Pentru adevăratele fapte de corupție Mircea Govor nu a fost cercetat niciodată, pentru că nu interesează pe nimeni sau nu au curaj că și au fost corupți de el

  5. Gheorghe Răspunde

    Tipul ăsta are cohones,bravo lui dacă reușește sa-i dea bobârnace lui govor&co.Mă,are cu ce și are și în ce,da-i bătaie pe toți psd-istii de la cel cu țâța-n gură,pân’ la cel cu barba sură.O merita din plin și asta ma delectează lanebunie,când vad corb la corb scotandu-și ochii.Vreau sa nu mai aud de ei.Daca vei face sa dispară psd-ul,din satmar,vei fi promovat…știi tu unde așa cum ti-a promis tăticul tău care te-a luat sub aripa sa….
    Acuma haideți sa venim la oițele noastre.Mai săptămânile trecute era mare demonstrație prin satmar,cică polițiștii au ieșit de bunăvoie sa demonstreze pentru condițiilor grele de munca.Cand va spuneam ca este doar o mascarada și un teatru ieftin pentru prosti,m-ati jignit unii de pe aici.Ce se mai aude?…celebrul dna si-a făcut treaba cu brio,a arătat sătmărenii ca acum sunt alții nu-i ca pe vremea psd-ului,?Acum ,,guvernul meu”este ceea ce si-a dorit mălai mare,ca să poată construi,,o Românie normala”si,,lucrul bine facut”…he he he și ho ho ho ce de praf în ochii oamenilor creduli.Nu ați observat ca ciuma galbena+usr+udmr=ciuma rosie&company?….chiar nu ați observat…încă?
    Cele mai bune arme de a manipula oamenii sunt aplicate la scara larga în întreaga lume.Oamenii sunt doar niște piese de șah pe o tabla….

    • c-block Răspunde

      Nici Cristescu ăsta nu este excepție. Știind că i se pot reproșa multe preferă să atace în loc să se apere. Dacă ăsta ne e justițiarul politician din județ atunci vai de capul nostru! Pentru că dacă se va schimba direcția de unde va bate predominant “vântul” s-ar putea să ne trezim cu afirmații ceva de genul că stați fraților că eu de fapt atunci nu aia am vrut să zic când m-am luat de cutare. Că nu am înțeles noi bine!😱😤💩
      E doar circ ieftin și mă lasă absolut rece.

  6. misu Răspunde

    hai ca incepe circul…..urmariti ca urmeaza govorache la gnv cu dezvaluiri incendiare…….bagabontilor un vi cununa la toti…..cand nu va mai ies combinatiile impreuna va f…eti in gura si va balacariti prin fata prostimii ca ultimii porci!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.