Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

FOTO. Incendiu la o mașină, pe Drumul Careiului. Au intervenit pompierii

Astăzi, în jurul orei 17:50, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit, la un autoturism, pe drumul Careiului, din municipiul Satu Mare.

La fața locului s-au deplasat șapte subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare.

Cauza probabilă de producere a incendiului este un scurtcircuit electric la compartimentul motor. Au ars elementele din plastic ale compartimentului motor.

Sursa: ISU Satu Mare

3 comentarii

  1. radical2 Răspunde

    Das Auto :))

    • Cetateanul Răspunde

      Desi sunt pasionat de electronica, am zis hai domnule ca duc masina la electricianul auto, ce naiba, omul are garaj, are scule (eu locuiesc la bloc) si face treaba de calitate maxima . Cam pentru orice problema o duceam acolo .
      I-a schimbat la tati o plafoniera si era sa cat pe ce ca masina sa ia foc ! M-am uitat, fire dezizolate, lipituri nimic …
      De atunci nu mai pune nimeni mana pe masina !
      I-am facut o revizie generala la instalatia electrica si m-am speriat de ce am gasit acolo, am eliminat toate improvizatiile si am cositorit ce a fost fir taiat/am izolat bine plus coliere din plastic ca sa fixeze banda izolatoare . Nu exagerez, circa o saptamana am avut de lucru pe ea, cateva ore pe zi !
      Daca vrei sa fi 100% de o treaba verifica macar, daca nu e bine facut ceva du la altcineva daca tu nu sti sa faci . Masina ca masina, dar cand ia foc casa …

    • Cetateanul Răspunde

      Mda, mai era o faza cu meseriasii . Lucrator la o firma de distributie a curentului electric, priza care iesea din perete cu totul si soclu de bec prins cu colier din plastic …
      O groaza de locuinte sunt distruse de incendii si nu ma mira deloc …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.