Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Concursul pentru funcția de manager al Spitalului Județean, blocat în instanță

Concursul pentru funcția de manager al Spitalului Județean Satu Mare a fost blocat în instanță în urma unei intervenții a fostului manager, Marcela Papici. Ea a deschis o acțiune împotriva celor care organizează concursul pentru ocuparea funcției de manager după ce candidatura i-a fost respinsă.

“Azi, in urma demersurilor noastre, INSTANTA a suspendat concursul pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Judetean de Urgenta Satu Mare!

Multumesc avocat Minodora Sorian pentru profesionalismul tau, temeinica pregatire si, mai ales, ca ai crezut in mine si in cauza mea! Nu e tara lui Papura -Voda! Iar legea nu-i tocmeala chiar daca esti autoritate!

Au pierdut Spitalul Judetean, Consiliul Judetean, Consiliul de Administratie, Comisiile de concurs! Cu cheltuieli de judecata! Cu toate ca toti au avut, de dimineata, la proces, reprezentanti juristi sau avocati!

Continuam demersurile! Voi dovedi ca tot ceea ce am sustinut, de mai bine de o luna, legat de procedurile si interesele de la spital, e adevarul!”, a transmis Marcela Papici, pe Facebook.

Motivarea instanței:

“Suspendă desfăşurarea concursului pentru ocuparea postului de manager-persoana fizică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare , programat în perioada martie-mai 2021, până la soluţionarea acţiunii în fond. Respinge ca inadmisibilă cererea de intervenţie principală formulată de terţul MI. Obligă pârâţii să plătească reclamantei suma de 1870 lei, reprezentând cheltuieli de judecată”.

 

9 comentarii

  1. Satu Mare Răspunde

    Greu a fi cu bagabonți ăștia sa de-a cineva de pământ…..și dacă câștigă nu ajunge manager la spital este papuci sigura de treabă asta,dar le tulbura un pic apele și cam atât…..să îl vedem pe pokemonul de resler ce are de zis prin emisiuni că doar el a făcut manevrele cu cerințele postului fiind bosul consiliului de administrație la spital!!!

    • Adi Răspunde

      Poi da femeia asta este de un tupeu și o nerușinare ieșită din comun , o individa fără pic de limită dar care are tupeu maxim și știe cum se fac banii în spitalul de stat , adică posturi , achiziții și concursuri pentru asistente . O nesimțită de educatoarea care a sunt din seva politicii

  2. Satmarean Răspunde

    Da ce-i neclintit și bătut în cuie unguru ala de Marc ?. Chiat nu există altul mai competent sau chiar nu se vrea ?

  3. Unu Răspunde

    Își face UDMR -ul toate șmenurile prin el !!!

  4. suciu+emil Răspunde

    Cata miere curge in postul ala de se inghesuie toti oportunisti

  5. H&R Răspunde

    Vedeti ca mai sunt la care nu ii este frica de COVID. Se angajeaza la UPU.. :)))

  6. c-block Răspunde

    Doamna Papici care se erijează cavalerul sau domnița după preferințe a dreptății acum uită cum a ajuns ea manager la spital? A uitat că astfel de posturi se “câștigă” de cine “trebuie”? Măi să fie!😱🤔🤮

    • Eu Răspunde

      Drăguță, doamna PAPICI a dat concurs pentru postul de director și nu a încălcat nici o lege așa cum au făcut potochi, marc, resler și ceilalți.
      Sa suspendat din cauza INCALCARIIIII LEGIIII.

  7. vasile Răspunde

    Adrian Marc nu este nume unguresc, el este un lingau al PNL – ului, vedeti CV politic din utimii 15 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.