Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Drum din județul Satu Mare, acoperit de noroi. Oamenii se revoltă

Drum din județul Satu Mare, acoperit de noroi. Tractoarele și utilajele agricole fac ”ravagii” pe un drum din județul Satu Mare, asfaltul fiind ”îngropat” în noroi. Oamenii spun că au semnalat în repetate rânduri această problemă, însă nu s-a întâmplat nimic.

Este vorba despre drumul din satul Tireac, comuna Viile Satu Mare, acolo unde șoseaua nu se mai vede din cauza noroaielor și pietrelor. Localnicii spun că șoseaua a ajuns într-un asemenea hal din cauza tractoarelor și utilajelor agricole: ,,Au scos tractoarele până și în Sâmbăta Mare, este o bătaie de joc”, spun oamenii.

12 comentarii

  1. Bucuresti Răspunde

    Si sunt vecinii.

  2. Szabolcs Răspunde

    Acolo domnu Primar e mai presus de lege!
    Clar să fie ptr voi muritori de rănd.
    El a fost un fochist la scoala generală, are 7 clase absolvite, un țăran (paraszt) get be get!
    Umblă fără permis, afaceri cu colectarea gunoiului ..etc..
    Asta face politica dintrun om prost care linge bine şi acolo unde trebe.
    Sper să aibă zilele numărate, gunoiul dracului

  3. Szabolcs şi Aniko Răspunde

    Era să uit, iau comenzi ptr torturi şi prăjituri, cine are nevoie.

  4. Pista Răspunde

    Pe Szabi îl știe nu doar satul, comuna dar și absolut tot orașul. Nonșalant circula prin sate cu viteze demne de imbecili ce-și caută moartea cu ochii, așa-zisul taur al satului are spate in chiar partidul cel reprezintă. Vrei sa faci ceva in sat? Trebuie sa fii uns cu clisă ungureasca de la horstista de măicuța ce la născut ca altfel dacă nu-i in interesul lui absolut nimic nu se aproba. Șpagă i se spune doar ca acum “Avionul” e mult mai precaut și nu face contracte cu orisicine, vrei sa ai? Tre sa dai și încearcă sa fii obraznic cu dansul in biroul propriu ca ți-o întoarce in maghiara cât ai zice pește. A fost domnul avion Arestat împreuna cu fiul fostului primar dar foștii comuniști, fsn-isti, actuali nomenclaturiști știu sa facă sa fie bine ca alde Szabi nu sa băgat la înghesuiala de hunul singur ci cu ditamai fiul fostului trandafirist ca e bine sa te asigur in caz ca ți se întinde un flagrant asiguratorul te scoate și mai poți bagă mandate peste mandate atâta vreme cât decartezi la cine te tine pe funcție.
    Va veni și ziua lui, de-a fi flagrant, de-a fi un stâlp sau ferească sfântu vreun nevinovat acroșat din plin la suta și pe ora la cum conduce mașina primăriei, ca Dusterul vechi se știe ca la făcut zob fiind mort de beat, ziua lui tot va veni. Păcat ca strica renumele celor care pe tractor își duc veacul deși ce i se potrivește ca rima tot la tractor e infractor.
    Așteptăm vesti de la DNA deși tot ce discuta dansul e in privat, fără camere, fata martori și fără scrupule.

  5. Deci cum ? Răspunde

    Sincer.. oamenii aia cu tractor cum vreti sa ajunga pe hotar? prin teleportare ? aaa sau nu ne trebuie mancare ?

  6. Pistoc Răspunde

    Pista.. aia de la DNA si asa dorm.. dar daca vrei sa iti descifreze tie cineva mesajul… si apoi sa faca ceva.. esti bravo 🙂

  7. Szabolcs Răspunde

    Respect ptr domnul Pista, totusi pănã cănd trebe tolerat asemena țăran? Impreună cu Huszti?
    Afacere cu gunoiul, a omorăt sute de oi la un amărăt de cioban, a lovit un om cu dusterul, a cărat gunoiul FĂRĂ PERMiS ptr Gemelii cu masina primariei, etc..dar totuşi pănă unde? Să nu uităm că ên magyar vagyok, de ez egy gerinctelen pénzéhes suvernyák Paraszt!

  8. Satmarean Răspunde

    Dar chiar așa ceva se întâmplă la Viile Satu Mare ?. Urgent autoritățile competente să facă verificări . Nu este posibil așa ceva !!!

  9. Muresan Răspunde

    Un astfel de primar există și exercită activitatea de primar într-o comună din județul Satu Mare ?. Este inadmisibil dacă se întâmplă astfel de fapte !

  10. Marsh Răspunde

    Deci vad ca individul asta are dorsar pt. mita, coruptie, deja din 2013. Cum se poate ca personajul asta este inca primar? De toata groaza ii Romania. Multi parasesc tara pt ca fffff corupta.

  11. Satmarean 1 Răspunde

    @Deci cum?. …..oamenii aia cu tractor sa faca bine sa-si spele cauciucurile inainte de a intra pe o sosea. Simplu. Asa se intampla in tarile civilizate la care tot tindem si noi. Cum sa o faca? De la forarea unui put pana la transportarea pe camp a unui bazin mare intr-o remorca . Trebuie doar sa se vrea ,iar in caz contrar amenda pana depaseste valoarea culturii.

  12. Nicusor Răspunde

    Niste tarani din lumea a 3 a

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.