Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

FOTO/VIDEO. Sătmărean implicat într-un accident în Maramureș. Șoferul vinovat, rupt de beat

Un sătmărean în vârstă de 29 de ani, aflat la volanul unui TIR, a fost implicat într-un accident pe Drumul Național 1C, între Satu Mare și Baia Mare. Șoferul vinovat de accident a fost un bărbat în vârstă de 48 de ani, rupt de beat la volan, care nu s-a asigurat la schimbarea direcției de deplasare.

Ce spune Poliția:

,,Ieri, 11 mai, ora 12.25, polițiștii din Tăuții Măgherăuș au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la producerea unui accident de circulație produs pe D.N.1C pe raza orașului.

La fața locului a fost identificat un bărbat de 48 de ani din oraș, care, în timp ce conducea un autoturism nu s-a asigurat suficient la schimbarea direcției de deplasare, moment în care este surprins și accidentat de un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă. La volanul tractorului a fost identificat un tânăr, de 29 de ani, din Satu Mare.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul tânărului și 1,80 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 48 de ani. Cel din urmă a fost condus la Spitalul Municipiului Baia Mare, în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.’’

Un sătmărean în vârstă de 29 de ani, aflat la volanul unui TIR, a fost implicat într-un accident pe Drumul Național 1C, între Satu Mare și Baia Mare. Șoferul vinovat de accident a fost un bărbat în vârstă de 48 de ani, rupt de beat, care nu s-a asigurat la schimbarea direcției de deplasare.

VIDEO: Vasile Dale

FOTO: Facebook/Radare Maramureș

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.