Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Femeie sechestrată și bătută în propria casă, în Satu Mare. Filmul complet al agresiunii

O sătmăreancă a fost sechestrată și bătută în propria sa locuință din municipiul Satu Mare, pentru un telefon mobil și câțiva lei. Totul s-a petrecut în seara zilei de 1 mai, pe bulevardul Lucian Blaga.

Ce spun procurorii:

În fapt, s-a reținut că în noaptea de 01.05.2021, în jurul orei 22:00, inculpatul U.S. a pătruns, fără drept, prin spargerea geamului de la ușa de acces, în domiciliul persoanei vătămate, situat în municipiul Satu Mare, a lipsit-o pe aceasta de libertatea de mișcare, imobilizându-i picioarele și mâinile cu fâșii pe care le-a confecționat dintr-un material textil cu ajutorul unui cuțit, după care, profitând de neputința persoanei vătămate de a se apăra ca urmare a acțiunilor intreprinse de către inculpat, i-a sustras acesteia un telefon mobil și suma de 26 de lei, iar în momentul în care persoana vătămată a încercat să fugă, a exercitat acte de violență asupra acesteia, cauzându-i leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare un număr de 8-9 zile de îngrijiri medicale.

La data de 02.05.2021, s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de U.S., în cursul aceleași zile inculpatul fiind prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Satu Mare, cu propunere de luare a arestului preventiv pe o durată de 30 de zile.

Prin încheierea judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Satu Mare din 02.05.2021, a fost admisă propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare și s-a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile.

Urmărirea penală a fost efectuată de lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare,

Precizăm că activitățile procesuale efectuate în cursul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de procedură penală și au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor și garanțiilor procesuale, precum și a prezumției de nevinovăție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.