Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

FOTO. Surpriză în centrul orașului! Medicii și asistentele au ieșit să promoveze vaccinarea

Cea de-a doua zi a Maratonului de Vaccinare din Satu Mare s-a încheiat cu aproape 600 de persoane imunizate, interesul oamenilor pentru această acțiune fiind unul deosebit de crescut. După acțiunea de astăzi, medicii și asistentele au ieșit în centrul orașului.

Sătmărenii prezenți în această seară, sâmbătă, 8 mai, în centrul municipiului au avut parte de o surpriză. Medicii, asistentele și registratorii de la centrele de vaccinare din Satu Mare, alături de voluntarii Crucii Roșii, au ieșit la ”Pământul suspendat” din Pietonala ”Corneliu Coposu” pentru a promova vaccinarea.

CITEȘTE ȘI:

8 comentarii

  1. Romanu Răspunde

    N-aveți altceva de facut

    • Adi Răspunde

      Niște penibili toate nulitățile care nu au de lucru acum sunt mari vaccinați, ratații profesiei gen Coica au ajuns să facă lobby pentru vaccin .
      Vai de mama lor .

      • România Răspunde

        Radio sant asa povestea ca vara trecuta daca aveai nevoie de test covid oke ca sa mergi in concediu afara la Coica se rezolva. Nu stiu, am auzit si eu. Poate nu e asa dar stii cum se spune. Acum vaccineaza si el ca probabil zice poate isi mai drege imaginea sifonata. Dar nu e vai de mama lor ci de vai de a noastra. Pentru ca la o adica daca avem nevoie de ceva tratament tot la ei trebuie sa mergi. Dezastru ambulant tot sistemul sanitar din judet. Cu mici exceptii.

  2. Mda Răspunde

    Mai bine și-ar vedea de pacienți.

    • hakkate Răspunde

      Da. Și dacă explicau la nivelul omului ce și cum cu vaccinul acum nu se ajungea la momentul acesta artistic de-a dreptul penibil. Circ curat.

  3. Satmarean 1 Răspunde

    Felicitari si multumim pt efortul pe care-l faceti. Unii sant la mici iar voi tot pe baricade de peste un an ,cu si fara bani. BRAVO.

    • realitatea Răspunde

      Cred ca ar trebui sa te luminezi din ceva surse cam care este actual nivelul de salarizare a personalului medical. Ai ramane masca. Multi dintre ei castiga intr-o luna cat altii intr-un an intreg. Si sa stii ca degeba ii aplauzi. Ca la o adica daca intri pe mana lor tot pe sfantul protocil te vor trata si cam asa si te vei duce. Sa nu crezi ca vei avea vreo pila pentru ca asta ar presupune ca ei sa-si faca meseria. Nu numai sa numere banii.

    • Mircea Răspunde

      Săracii de ei au salarii de director de companie privată și lucrează doar câteva ore la stat , în rest la cabinetele lor private unde fac profiit de mii de euro pe lună. Iar asistentele angajate la stat pe pile și șpagă, de o lipsă de profesionalism crasă, pline de lipsuri profesionale rup în timpul programului Facebook-ul, niște cur-e plătite de noi pe mulți bani .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.