Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO/VIDEO. Lucrările în Centrul Nou, gata anul acesta. Ministrul Dezvoltării, prezent pe șantier

Lucrările de modernizare a Centrului Nou vor fi finalizate la sfârșitul acestui an, a declarat astăzi primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, în cadrul unei conferințe de presă la care a participat și ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, prezent în județul nostru într-o vizită de lucru.

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, s-a aflat astăzi într-o vizită de lucru în județul Satu Mare, unde a vizitat câteva dintre obiectivele de dezvoltare derulate din fonduri europene și guvernamentale. După ce a vizitat șantierul podului de la ștrand, ministrul a fost prezent în această după-masă în Centrul Nou al municipiului.

Centrul Nou și Aleea Corneliu Coposu sunt modernizate printr-o investiție de 13,15 milioane lei, iar 27,096 milioane de lei sunt investiți în construcția pasarelei pietonale peste râul Someş. Se estimează ca lucrările să fie finalizate până la sfârșitul lunii decembrie.

Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, declaraţii de presă la Satu Mare


CITEȘTE ȘI:

 

 

 

2 comentarii

  1. Toader Răspunde

    De asemenea și podul de pe centura va fi gata! In ceea ce privește centura mai vedem…

    • Fasz Răspunde

      Ceea ce este remarcabil în fotografii, a fost construit pe vremea lui Ceaușescu, tot respectul pentru un adevărat patriot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.