Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

FOTO. Apartament în flăcări în municipiul Satu Mare. Intervenție de urgență a pompierilor

Un incendiu a izbucnit în această după-masă, miercuri, 12 mai, la un apartament situate la etajul patru al unui bloc de pe Aleea Mircești, din municipiul Satu Mare.

Pentru lichidarea incendiului au intervenit două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de lucru la înălțime și o ambulanta SMURD TIM (terapie intensivă mobilă) din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare.

Odată ajunși la fața locului, pompierii au găsit incendiul manifestându-se cu flacără la nivelul balconului. Au ars geamul, mobilierul și diverse materiale combustibile din balcon. S-au degradat pereții, mobilierul și un televizor dintr-o cameră și zugrăveala din întreg apartamentul.

Cauza probabilă de producere a incendiului este un scurtcircuit electric la un aparat electrocasnic.

Un comentariu

  1. AziNu Răspunde

    La ce fatza baga ala din poza, ma gandesc ca nu e placut sa stingi incendii. Decat sa arunce bani pe angajari de militieni, mai bine ar dota pompierii cu echipamente de ultima generatie. Si asa militienii astia angajati peste noapte nu au nici un rol. Nu sunt capabili sa prinda infractori si nici sa comunice cu oamenii de pe strada. Probabil scopu lor e sa “colecteze” bani de la oamenii de rand. Ei nu se arunca dupa infractor ca pompierul in foc. Cand sunt probleme reale, se imprastie toti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.