Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Un șofer beat s-a răsturnat cu mașina în șanț, în județul Satu Mare. Ce spune Poliția

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare a dat publicității primele concluzii în cazul accidentului produs astăzi în localitatea Berveni.

Ce spune Poliția:

În aceasta dimineața, la ora 05.24, polițiștii rutieri careieni au fost sesizați cu privire la faptul ca pe raza localității Berveni a avut loc un eveniment rutier.

Din primele cercetări a reieșit faptul ca un bărbat, de 36 de ani, din Berveni, aflându-se la volanul unui autoturism într-o curba ușoară la stânga a pierdut controlul acestuia, a părăsit partea carosabila intrând in șanțul din partea stânga a direcției de deplasare, după care a lovit un cap de pod și s-a răsturnat.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a persoanei de la volan. Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolica de 0,63 mg/l alcool pur in aerul expirat.

În cauza cercetările continua în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpa și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

CITEȘTE ȘI:

 

Un comentariu

  1. H&R Răspunde

    No mai era si sub influenta alcoolului. Viteaz, merita o statuie. :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.