Ultima actualizare: azi, 11:56

Naţionale

VIDEO. Bebelușul mort după botez avea pneumonie. Preotul, găsit nevinovat

Raportul medico-legal privind bebelușul în vârstă de 6 săptămâni care a murit după botezul dintr-o biserică din Suceava îl disculpă pe preotul care a oficiat ceremonialul religios, titrează EuropaFM.

Mai exact, copilașul ar fi murit din cauza unei pneumonii pe care o avea dinaintea botezului. Familia contestă concluziile medicilor legiști și spune că va înainta plângeri penale împotriva acestora. Raportul, semnat de doi medici legiști din Suceava, trage concluzii legate de moartea bebelușului, fără a se face vreo referire la ce s-a întâmplat la botez.

Concluzia este că afecțiunile pe care le prezenta copilul, prin gravitatea lor, au fost sigur și direct letale. Totuși, medicii legiști nu fac nici o conexiune cu slujba de botez, în care copilul a fost scufundat în apa din cristelniță și ar fi înghițit lichid care i-ar fi fost fatal.

Aceasta este și principala nemulțumire a părinților, care spun că vor contesta raportul medico-legal.

Sursa: EuropaFM

9 comentarii

  1. zelenac Răspunde

    nu ma mir …..un preot ortodox n-o sa fie vinovat nici o data in tara asta ……
    PUPATORE DE MOSTE OCULTE !!!!!

  2. Vlad Tepes Răspunde

    E ca si cum la unul care a primit un glont in cap, ai zice ca a murit din cauza unei tumori la creier !!!
    Asta da medic !!!
    Medic ca medic, da sint “mindru” si de cei care-i accepta concluzia !

  3. Cetateanul Răspunde

    Dumnezeu să-l primească în împărăția Lui pe copilaș!
    Despre criminalul în sutană, sper să-și găsească liniște sufletească și să conștientizeze că a pupat adio de la mântuire!

  4. Ășâțî Răspunde

    De ce nu mă mir?!
    BORâții ăștia sunt mai presus de orice lege.
    N-o să ieșim din evul mediu niciodată!

  5. Pop Ioan Răspunde

    Era de asteptat. Eram sigur ca de vina va fi bebelusul care a avut tupeul , curajul sa faca pneumonie cu febra inainte de botez si sa se presupuna NUMAI ca BORitul ar putea sa fie de vina. Noroc ca nu au spus medicii ca a avut COVID-19. NU VA LASATI DRAGI PARINTI!!! Iar copilasului sa-i fie tarana usoara.

  6. cazma Răspunde

    Si eu sunt convins ca preotul a gresit dar e un ritual acceptat de comunitatea ortodoxa de preot si de parinti , sa-l bagi la inchisoare ce rost are? Vad ca unii au cheile mantuirii si l-au scos din RAI , iertarea este darul pe care l-am primit de sfintele Paste dati mai departe nu cereti sange pentru sange fiti siguri ca constiinta lui il chinuie zilnic mai tare decat cativa ani de pescarie. Peace!

  7. Cetateanul Răspunde

    Dumnezeu sa-l odihneasca !
    Era logic, dar pentru unii logica si stiinta sunt doua lucruri separate .

  8. ... Răspunde

    De vină sunt în primul rând părinții. Dacă ai un copil cu probleme clare de sănătate cum e în cazul de față nu dai fuga la botez una-două după datini autoproclamate strămoșești că așa scrie sau se obișnuiește undeva. Primează sănătatea copilului. Asta dacă nu cumva lu s-a zis că nu are șanse mari și atunci au zis ca măcar să fie botezat înainte de …. Nu o să înțeleg acest botez în imersiune. Este un stres pentru plămânul copilului. La alte rituri creștine în afară de cel ortodox nu se practică nicăieri botezul de acest tip la copiii. Știu de un caz al unui copil care s-a născut cu probleme grave. A fost botezat la două luni și jumătate când s- a mai întremat puțin. Și trăiește. Dar nu a fost băgat de tot în apă nici atunci.

  9. AziNu Răspunde

    Cum plm nu e vinovat?PUSCARIE mortii masii de discriminare si de preoti puulosi pe care nu-i fuwte legea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.