Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

VIDEO. Cîțu și-a exersat talentul de fotbalist. A tras la poartă în curtea Liceului Ortodox din Satu Mare

Prim-ministrul Florin Cîțu s-a aflat astăzi într-o vizită de lucru în Satu Mare, fiind întâmpinat de o delegație numeroasă. Pe lângă vizitele și declarațiile de presă programate, premierul și-a găsit timp să-și exerseze talentul de fotbalist.

Florin Cîțu, împreună cu deputatul Adrian Cozma, au tras câteva șuturi la poartă în curtea Liceului Teologic ”Nicolae Steinhardt” din municipiul Satu Mare. Pe post de goalkeeperi au stat mai mulți elevi ai liceului, care au încercat să pareze execuțiile premierului.

„Am avut un schimb de pase cu elevii de la Liceul Teologic Ortodox ”Nicolae Steinhardt”, după ora lor de sport. M-au alergat puțin băieții”, a declarat premierul Florin Cîțu..

VIDEO: Primăria Municipiului Satu Mare

CITEȘTE ȘI:

 

8 comentarii

  1. unu Răspunde

    cand ma uita la cozam ce mare om a a ajuns care vinde motorete aduse in piata de vechituri care era corigent la limba romana la liceu forestier , beseni un nimeni in drum , dar uitati au ajuns oameni mari, politica te ridica politica te coboara , vezi govor, papici si restu .

  2. Wow Răspunde

    Tare Cozma in poarta la costum:))))))te minunezi!!!!……pe mana cui a ajuns țara aceasta!!!

  3. Doi Răspunde

    Nașu și cu finu,trebuia să îl facă și pe amețitul asta de Beseni om ,sa ii dea ceva mai bun Nașu Cozma că s-a săturat de purtat harti la spitalul județean……de altceva nu ii bun….mă întreb ce atribuții are că vice la Cj….că îi tare prost!!!

  4. Satmarean Răspunde

    Ai futui mama măsii de treabă cu ve iși pierd vremea premierul și ceilalți , în loc să facă ceva pentru județul ăsta !!!. Rusine să vă fie !!!. Josnic de tot !. Atâtea probleme și nevoi are municipiul Satu Mare și voi vă pierdeți vremea aiurea !!!

  5. Satmareanul Răspunde

    Salutare,
    Bravo! In sfarsit un Premier fara fumuri. A fost relaxat, a indemnat la sport. Toti in tara asta sunt experti in munca dar nimeni nu munceste. 5 min de batut mingea nu a saracit pe nimeni mai ales ca in tara asta saraca un procent de cca 70% din populatie este obeza, iar mai grav obezitatea e tot mai intalnita la copii. Aviz celor cu principii comuniste: Vai,😥 ce a facut Premierul, nu se poate asa ceva! Vai cum un Premier joaca fotbal etc.. la tot soiul de astfel de ipocrizii.

  6. hingeru Răspunde

    cred ca de mult si-a dat un autogol!

  7. Unu Răspunde

    Vai de capul nostru !!!

  8. x-ulescu Răspunde

    ssp-isti au mutat poarta pe traiectoria mingii ? ca sa poata marca golu ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.