Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

VIDEO. Fast and Furious de Satu Mare. Depășiri periculoase pe șoselele din județ

Scene rupte din filmul Fast and Furious au fost suprinse ieri în județul Satu Mare. Un șofer inconștient a efectuat mai multe depășiri periculoase pe raza localității Pișcolt.

Un șofer a fost suprins ieri seara circulând ca în Fast and Furious. Acesta a efectuat mai multe depășiri pe linia dublă continuă, ba chiar depășind un TIR la una din insule aflate pe DN-19.

Totul a fost surpins de camera de bord a unui participant la trafic. Șoferul vitezoman a depășit pe linia continuă de două ori în mai puțin de cinci minute.

9 comentarii

  1. Muresan Răspunde

    No, bine-i bugăt portalsm , da de astea dacă vreți se întâmplă zilnic . Stați oleacă pe tronsonul SM – Oradea și. Edeti faze d-astea bigăte, da cum …

  2. Muresan Răspunde

    No, bine-i bugăt portalsm , da de astea dacă vreți se întâmplă zilnic . Stați oleacă pe tronsonul SM – Oradea și. Edeti faze d-astea bugătye, da cum …

  3. Rutiera Răspunde

    Pe ăsta nu îl văd boschetarii de polițiști de la rutieră..poate e unul dintre ei..o fi Mona ce își bate nevasta dar e în afara programului..😅..

  4. Jan Răspunde

    Nu-i el prunc rău, decât că e gelos. Adevărul că -i faină fata , n-ai ce zâce !!!

  5. Satmareanu’ Răspunde

    Tot fustrati cu scula mica si masina mare :-))

  6. Unu Răspunde

    Ialai mă și pă aiesta !. No, urgent identificat și suspendat permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile !!!. Așteptăm Portalsm un răspuns cu măsurile luate în consecință.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.