Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Alegeri în cea mai veche organizaţie PNL din judeţ. Conducere realeasă în unanimitate

Cea mai veche organizație locală PNL din județul Satu Mare, cea din oraşul Ardud, a organizat joi, 10 Iunie 2021, ședința biroului politic local cu scopul de a alege prin vot președintele filialei și conducerea organizației pentru următorii 4 ani.

Actualul primar, Ovidiu Duma, a fost ales preşedinte, cu unanimitate de voturi.

“În ciuda zvonurilor, membrii organizației au dat dovadă de unitate, loialitate și principii. Propunerea unanimă pentru președinția organizație orașului Ardud a fost dl. primar în funcție Ovidiu Duma, liberalii ardudeni surprinzând prin maturitatea și coeziunea politică. În prezenţa…intempestivă a dl Adrian Cozma, candidat pentru președinția PNL Satu Mare și a altor membri PNL din anturajul său apropiat, singurul oraș liberal al județului l-a ales președinte de organizație locală  PNL pe dl. primar Duma Ovidiu cu unanimitate de voturi, prin vot direct, asumat. Aceeași unanimitate s-a păstrat și la alegerea vicepreședinţilor, a membrilor biroului politic local și a secretarului trezorier. Dl primar Ovidiu Duma a demonstrat din nou ca tot ceea ce înseamnă gâlceava politică e doar truc publicitar și că susținerea necondiționată nu se impune ci se câștigă”, arată PNL Ardud.

4 comentarii

  1. Relu Fotomodelu Răspunde

    Nu-i plac si lui fetitele de 12 ani ca restului de primari pnl-isti ??😜

    • c-block Răspunde

      Vezi aicea nu ai nimerit. Nu e deloc de stofă din aia. Nu vezi că după scandalul de la muzeu i-a lăsat pe ceilalți să se lupte pentru cioante?

  2. Ciordas Răspunde

    A participat și Ciordas? Asa am inteles ca e din organizatia Ardud. Pe fals se zice. Iar unanimitatea era la comunisti nu la liberali.

  3. Satu Mare Răspunde

    Combinagiul Cozma nu a participat,sa ,,parafeze,, victoria că doar el îi șeful cel mare și ferma unde mulgea vaca este in Ardud!?:)))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.