Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Astăzi se alege conducerea filialei municipale PNL Satu Mare. Doi candidaţi la preşedinţie

Astăzi se alege conducerea filialei municipale PNL Satu Mare. Pentru postul de preşedinte s-au înscris în competiţie doi candidaţi, Romeo Pop şi Radu Nicoară.

Votul se va face în cadrul sedinţei Consiliului de Coordonare Local al PNL Satu Mare, întâlnire programată începând cu ora 18,00 la Casa de Cultura a Sindicatelor din Satu Mare.

Totodată, va fi aleasă întreaga conducere a organizaţiei.

Romeo Pop este preşedinte interimar al PNL Satu Mare şi susţinător al preşedintelui interimar al PNL Satu Mare, deputatul Adrian Cozma, iar Radu Nicoară este consilier local şi susţinător al candidatului Şefan Csordas la preşedinţia PNL Satu Mare.

13 comentarii

  1. Beny Kira Răspunde

    Absolvent al Liceului Forestier, cu greu este adevarat, mai apoi al unei facultati private de Drept al carei nume l-am uitat, oricum e nerelevant, se face cunoscut in oras prin scandalul cu contrabanda de tigari, dar nu in calitate de avocat ci de inculpat. Respins la Scoala de Politie in 2005, ulterior devine “avocatul contrabandistilor”, cum este cunoscut.

    https://www.stiripesurse.ro/nasterea-unui-baron-local-la-satu-mare-cu-cine-danseaza-pnl-la-satu-mare_1791119.html

  2. Satmareanul Răspunde

    Romeo Pop cred ca ar fi ceea mai buna varianta … Nicoara stim cine e … cum e el … ca doar este un oras mic si multi vorbesc … unii chiar adevaruri !

  3. Adi Răspunde

    Romeo Pop un ratat care nu a făcut nimic în viața lui , un ciurdar la vacile lui Mitică ofsaid la CAP .Ardud .
    Un intrigant , fără caracter , doar de minciuni și conflicte se ocupă.

    • ;)))) Răspunde

      Numa bun de votat…..astia sunt buni la Cozma ca ii poate manevra cum vrea,aia dstepti si cu coloana nu stau cu asemenea ratati la masa….asta este politica mioritica,astea sunt oamenii care ne conduc!

    • Veterinarul Răspunde

      In Ardud a fost un sefut de fermă,la Odoreu,Fermă Cucu,a fost slugarnic la Miti,cică administrator,păi el trebuia să plece la bulău împreună cu retardul ăla de Oșan…

  4. Veterinarul Răspunde

    Pop Romi îl găsim în zona Teatrului,mai pescuiește cate un păcălici că Mitica Ofsaid,păi asta ar fi fost complice cu Oșanu ăla necopt de Mitica,adică locul lui era la bulău împreună cu Mitica….Vai de noi dacă ne conduc indivizi de genul.

  5. Bucuresti Răspunde

    Pentru Satmareni cel mai bun partid e UDMR.

  6. You Răspunde

    Hai că la uns Cozma președinte la municipiu pe berbecul de Romeo Pop …văi și amar de el PNL….ce oameni au ajuns să fie lideri!!!….Romeo asta deabea leagă două vorbe de prost ce este….ferească bunul Dumnezeu!!!…..PD_L- ul duce greul!!!

  7. Szabika Magyar Răspunde

    Stai calm colegu, eu sunt maghiar get be get, original.
    Rusine cine a ajuns sa ne conduca, gen kereskenyi un alcoolist care are boala pe romani, turos lori altu zero barat..fost colegi de clasa si scoala
    Ratati, mincinosi..

    • Bucuresti Răspunde

      Eu sunt foarte calm.
      Nu ei ne conduc , sunt oameni mai destepti in spatele lor.

    • ... Răspunde

      A fost coleg de clasă cu Magyar Lorand nu cu Turos. Dar nici Turos nu-i nu știu ce. Cel mai interesant e că are două mandate de parlamentar la activ și a fost mulți ani membru CNA dar dacă cauți nu găsești despre el nimica, nici măcar CV!!!! După cunoștințele mele așa ceva nu prea se poate. Nu tu declarații de avere, nu tu CV! Parcă nici nu ar fi existat o vreme și brusc a apărut. Ne conduc niște leșinați, dar de fapt sunt niște oameni cu interese care sunt păpușarii din spatele lor. Și măcar au atâta minte să mai facă ceva și pentru oraș nu ca și Coica care a excelat 4 ani prin a nu face nimic! Dar e prea puțin.

  8. Satmarean Răspunde

    Toti ratații societății, ce mai !. Vai de el Sătmar !

  9. ... Răspunde

    Veniți și luați! Astăzi s-a ales PRAFUL! Tot e și asta ceva, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.