Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Crimă înfiorătoare în județul vecin. O femeie și-a omorât în bătaie cei doi copii

Crimă înfiorătoare comisă astăzi în localitatea maramureșeană Ruşor, de o femeie cu afecțiuni psihice, titrează vasiledale.ro. Aceasta și-a ucis cei doi copii, unul de 4 luni, celălalt de 1 an și 9 luni.  De precizat că în weekend-ul viitor urma ca fetiţa să fie botezată.

Ce spune Poliția:

,,Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș a fost sesizat prin apel S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, în data de 2 iunie, ora 10.54, despre faptul că în satul Rușor, localitatea Copalnic Manăștur doi copii prezintă probleme respiratorii severe.

În urma deplasării la fața locului a polițiștilor din cadrul Secției 7 Suciu de Sus, s-a constatat faptul că doi copii minori, în vârstă de un an și nouă luni, respectiv în vârstă de 4 luni, în ciuda manevrelor specifice de resuscitare efectuate de personalul medical, au decedat.

La fața locului se deplasează o echipă complexă de cercetare, care vor efectua activități în vedere lămuriri tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș’’.

Femeia l-a sunat imediat după tragedie pe soțul ei și i-a povestit tot ce s-a întâmplat. Se pare că mama celor doi copii acuza dureri de cap și luat medicație pentru așa ceva.

,,M-a sunat și mi-a spus că a dat cu copiii de pământ. Am venit acasă. Nu a zis că îi e greu cu copiii, se văita că o durea capul. A fost la doctor și i-a dat medicamente pentru dureri de cap. Băiatul care m-a adus cu mașina a sunat la 112” a povestit tatăl copiilor.

Sursa: vasiledale.ro

14 comentarii

  1. Cetățeanul turmentat Răspunde

    Dar cei la Protectia Copilului ce au pazit?
    Evident ca importanta e integrarea copilului in familie, dar exista totusi niste standarde, stimati angajati de la DGASPC!

    • abc Răspunde

      Si de ce crezi ca ii intereseaza asta pe ei? Stiu nenumarate cazuri, si asta fara sa ii urmaresc in vreun fel, in care au provocat adevarate dezastre prin nepasare si incompetenta! In primul si in primul rand prin anchete sociale facute din birou si prin neurmarirea cazurilor de acest tip. Timpul sa treaca ca sa ne vina pensia binemeritata. Asta este lozinca! Mi-e scarba! Sa nu cumva sa crezi ca nu stiau de acest caz! Dar nu ii intereseaza defel!

      • Cetateanul turmentat Răspunde

        Acuma au avut o “scuza” ca e pandemie.
        Dar oare când își încasau salariile la bancomat, cum de nu le era frica sa se infecteze?

        • abc Răspunde

          Nu au nici o scuza. Cazurile de care stiu s-au petrecut acum chiar si 10 ani si atunci s-au facut anchete sociale din birou. Nici din greseala nu au vizitat familia anchetata. Stiu si de caz in care datele anchetei au fost notate la dictare. Adica solicitantul anchetei a dictat prin telefon.

  2. Unguru Răspunde

    Pfoa.. ce bolnavi mintali aici prin comentatori! Ba distrusilor, ce vreti sa faca cei de la protectia copilului, sa monteze camere de supravegat in fiecare locuinta unde exista cel putin un copil ? Sau sa se mute cu parintii angajatii de la protectia pulii ? Dar voi ganditi inainte sa vorbiti ?

    • Cetateanul turmentat Răspunde

      Poate dacă ar fi făcut mai multa munca de teren, poate cei de la DGASPC ar fi văzut din timp ce situație grava era acolo.
      Dar pentru asta trebuie sa ieși din birou!
      Interesant ca cei de la DGASPC vorbesc de cate dosare au, nu de copii. Asa e de mare insensibilitatea unora.

  3. Unguru Răspunde

    Numai inapati si frustrati pe aici… ce stiu ei sa comenteze fiecare de cum isi face fiecare treaba, sunt curios voi cate de seriosi sunteti la locul de munca :)) vai si amar de voi ma!

    • abc Răspunde

      Îți doresc să ai nevoie de ei. Ai să constați pe pielea proprie câtă insensibilitate față de soarta copiilor sunt în stare să înfățișeze pe față exact ei, cei care sunt plătiți pentru contrariul! De ce crezi că dacă faci o căutare puțin mai insistentă printre ziare practic zilnic găsești o știre care demonstrează incompetența și delăsarea lor. Majoritatea acestor cazuri se pot evita. Și asta de față. O mamă bolnavă psihică și un tată care habar nu are cum și cu cine trăiește. Probabil amândoi la un loc au absolvit 2 clasa și atât.

  4. Gheorghe Răspunde

    Mă ungure,da dacă tu crezi ca vreun patron te tine la munca dar pentru a face prezenta te înșeli amarnic.Doar,,la stat”se practica aceste metode de a fi legat de scaun,a nu face aproape nimic,a nu fi deranjat ca ai pe cineva care te-a adus în sistem și musai sa ieși de acolo la pensie.
    Ia vezi ce viata au cei care lucrează la patron,pe bandă sau la croitorie,ori intr-un atelier de construcții sudate ?Sau chiar în costructii,crezi ca-ti baga cineva banii pe card dacă nu dai din brânci,dacă nu faci m2 de gresie sau glet îți dă cineva bani pentru nemunca sau rebuturi?Tu dacă ai fi patron cum ai face?…te înșeli amarnic.Nu produci,nu ții pasul nu faci normal?Zbori vere,zbori,decât sa te plătească fără sa dai randament patronul prefera sa-si reducă comenzile și produce în funcție de mana de lucru.Tu est cel care vorbesti pe lângă subiect vere,și mai și jignești pe alții ca și cum tu ai detine adevărul absolut.
    Realitatea este ca femeia avea ceva boala,cică depresie,tratata cu pastile pentru dureri de cap,frecție la un picior de lemn.Aici iar apare profesionalismul celor,,din sistem”care s-au spalat pe mâini și au tratat aceasta boala cu superficialitate caracteristica sistemului.
    Nu vreau sa întru în detalii dar sunt cazuri reale care ,,au scapat”de vigilenta statului și s-a ajuns la lucruri grave iar vinovatul este,,acarul paun”Cunoastem destule cazuri, nu are rost sa dezvoltam.

  5. Unguru Răspunde

    Sunteti plini de frustrari si ura, si nu puteti intelege mai mult decat atat, va uniti in haita sa urati fara nici un scop sau logica doar ca sa va simtiti voi mai bine. Va placet sa va plangeti dar nu sunteti in stare sa faceti un bine in jurul vostru ! Stati si judecati in timp ce lumea se duce de rapa. Mai pe scurt sunteti prosti si mi-e mila de voi astia “awake”.

    • Cetateanul turmentat Răspunde

      Ba nesimtitule,
      Femeia aceea era cunoscuta ca avand grave afectiuni psihice.
      Cum sa lasi copiii pe mana unei asemenea “mame”?
      Cei de la Protectia Copilului sunt direct responsabili.

  6. Lucifer Morningstar Răspunde

    Vai de voi, trebuie să o lăsați mai moale cu jignirile, ușor. Mergeți să beți câte o bere să vă reveniți. Aici e caz grav de tot ce s-a petrecut și îmi pare rău de tot că s-a ajuns la asta.

    • Cetateanul turmentat Răspunde

      Cu parerea de rau nu se rezolva nimic.
      Cei responsabili, nu doar mama denaturata, trebuie sa raspunda.

  7. Gheorghe Răspunde

    Ungurul sa intru în polemici cu tine ar insemna sa cobor sub nivelul zero.Eu am încercat sa argumentez niște lucruri,felul în care se întâmplă unele prin romanica iar tu faci prosti pe toți cei care nu sunt în asentimentul tău.Fii sănătos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.