Ultima actualizare: azi, 11:11

Locale

FOTO/VIDEO. Creșă ultramodernă în municipiul Satu Mare. Unde va fi construită

Printr-un proiect derulat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Primăria va construi o creșă ultramodernă în municipiul Satu Mare.

,,Locația pe care am ales-o se află pe strada Poligonului, o zonă aflată în plină dezvoltare urbanistică. În urma discuțiilor purtate cu domnul ministru Cseke Attila, vom propune un proiect pe trei nivele, cu şase grupe. Oferim copiilor din Satu Mare șansa la educație timpurie, în creșe modern”, a declarat primarul Kereskenyi Gabor.

Aflat în vizită la Satu Mare, Cseke Attila i-a încurajat pe primarii din județ să acceseze programul național de construire de creșe care va începe în acest an.

„Prin Planul Național de Reziliență și Redresare vom avea finanțare pentru 140 de asemenea creșe în toată țara. Avem resurse financiare pentru acest program și în bugetul Ministerului Dezvoltării. Așa că îi îndemn pe primari să acceseze programul nostru, să depună solicitări și să identifice terenul pe care se pot construi aceste creșe, a declarat ministrul Dezvoltării.

 

Un comentariu

  1. urbanism Răspunde

    Ce locație “perfectă”! Spuneți mai bine că acolo aveați încă ceva teren disponibil și șluspas!
    Bine că nu e la Pădurea Noroieni sau la Parcul industrial!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.