Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Criminalul din Târşolţ era sub control judiciar. Violase recent o femeie, apoi a ucis doi bătrâni

Criminalul din Târşolţ se afla sub control judiciar chiar în ziua în care i-a omorât pe cei doi bătrâni în propria locuinţă. M. Ioan Daniel a violat o femeie în urmă cu două luni, iar atunci procurorii i-au aplicat măsura controlului judiciar. El trebuia să se prezinte periodic la Poliţie, fiind sub supraveghere.

Doar că în noaptea de joi spre vineri, bărbatul, cunoscut în localitate cu afecţiuni psihice, a intrat peste doi bătrâni şi i-a ucis.

Acum, criminalul din Târşolţ a primit mandat de arestare pentru 30 de zile. Judecătorii sătmăreni au emis mandat de arestare pentru M. Ioan Daniel pentru următoarele 30 de zile, la propunerea procurorilor care instrumentează cazul.

Procurorii parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au arătat, într-un comunicat de presă că autorul crimei din Târşolţ a tăiat gâtul victimelor cu un cuţit din bucătărie, iar apoi a încercat să incendieze locuinţa.

Autorul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fir propus pentru arestare preventivă.

“În urma probelor administrate s-a stabilit c ă în seara de 17.06.2021, în timp ce se îndrepta sptr casă dinspre magazinul situat în centrul localităţii, inculpatul, M.I.D., aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a intrat în curtea şi apoi în locuinţa persoanelor vătămate. R.G. şi R.M. situată în Târşolţ, jud. Satu Mare, la parterul imobilului situat în partea dreaptă a curţii, a luat două cuţite din bucătăria victimelor şi a aşteptat în hol ca cele două victime să intre în încăperea în care dormeau. În timp ce acestea se aflau în pat, se uitau la televizor şi discutau, inculpatul a intrat în dormitor şi le-a lovit/tăiat cu un cuţit, mai întâi a lovit victima de sex masculin, iar ulterior pe soţia acesteia provocându-le plăgi la nivelul gâtul cu hemoragie externă şi ulterior decesul. A abandonat victimele în cameră, după care a deschis robinetul buteliei şi aragazul, a incendiat un obiect de îmbrăcăminte, din material textil aflat pe spătarul unui scaun din lemn şi a părăsit locuinţa, asigurând cu cheia uşa de acces”, au transmis procurorii.

Bărbatul ucis avea de 88 de ani și soția acestuia 76 de ani, alarma fiind dată de către fiica acestora aflată în Statele Unite ale Americii.

Citeşte şi:

7 comentarii

  1. Vlad Tepes Răspunde

    Procurorul care, dupa viol, l-a lasat liber, sub control judiciar asta inseamna liber, ar trebui inculpat pentru favorizarea infractorului si complicitate la crima.
    Daca procurorul isi facea treaba pentru care este platit special si va lua pensie speciala, atunci gunoiul asta nu putea sa omoare pe nimeni.
    Justitia nu si-a facut treaba.
    Dar ei nu raspund in fata legii, numai muritorii de rind !

    • ... Răspunde

      ….. judecătorul și nu procurorul. Poate și procurorul a cerut doar control judiciar dar judecătorul a decis. În rest observația este ok. Doar că ăștia sunt speciali, inamovibili. Mai ceva ca un Dumnezeu pe Pământ. Se și vede rezultatul.🤮💩

    • @Vlad Tepes Răspunde

      Clar că procurorilor si judecătorilor nu le trebuie și doresc desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție ! Ăsta e un exemplu de caz pentru care ar putea fi cercetați !! STOP DESFIINȚĂRII SIIJ !!!

      • Vlad Tepes Răspunde

        Nu eu am scris !
        Ce dracu ma chiar nu puteai gasi un alt nick name ?!

      • Vlad Tepes Răspunde

        Am recitit articolul si scrie clar ca procurorul a instituit controlul judiciar…..

        • ... Răspunde

          Nu procurorul face asta. Hapăi dacă ziariștii asta au scris atunci așa și este? Dar acum nu mai contează. Cel sau cea care a decis măsura ar trebui luat la purecat. Oricum nu cred că indiferent de circumstanțe este normal ca suspectul unui viol să fie cercetat în libertate. Părerea mea.

  2. mipudeco Răspunde

    Cine a favorizat aceasta crimă să fie pedepsit ca un criminal. Chiar nu se putea împiedica aceasta tragedie? Ca și cu apele: știm că vine potopul, dar nu facem nimic. In acest secol nu am auzit de diguri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.