Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

PROCURORII: Criminalul din Târşolţ a tăiat gâtul victimelor cu cuţitul din bucătărie. Apoi a vrut să provoace o explozie

Criminalul din Târşolţ a tăiat gâtul victimelor cu cuţitul din bucătărie, apoi a vrut să provoace o explozie. Procurorii parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au arătat, într-un comunicat de presă transmis în această seară, că autorul crimei din Târşolţ a tăiat gâtul victimelor cu un cuţit din bucătărie, iar apoi a încercat să incendieze locuinţa.

Autorul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fir propus pentru arestare preventivă.

“În urma probelor administrate s-a stabilit că în seara de 17.06.2021, în timp ce se îndrepta spre casă dinspre magazinul situat în centrul localităţii, inculpatul M.I.D., aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a intrat în curtea şi apoi în locuinţa persoanelor vătămate R.G. şi R.M. situată în Târşolţ, jud. Satu Mare, la parterul imobilului situat în partea dreaptă a curţii, a luat două cuţite din bucătăria victimelor şi a aşteptat în hol ca cele două victime să intre în încăperea în care dormeau. În timp ce acestea se aflau în pat, se uitau la televizor şi discutau, inculpatul a intrat în dormitor şi le-a lovit/tăiat cu un cuţit, mai întâi a lovit victima de sex masculin, iar ulterior pe soţia acesteia provocându-le pl[gi la nivelul gâtul cu hemoragie externă şi ulterior decesul. A abandonat victimele în cameră, după care a deschis robinetul buteliei şi aragazul, a incendiat un obiect de îmbrăcăminte, din material textil aflat pe spătarul unui scaun din lemn şi a părăsit locuinţa, asigurând cu cheia uşa de acces.

Bărbatul ucis avea de 88 de ani și soția acestuia 76 de ani, alarma fiind dată de către fiica acestora aflată în Statele Unite ale Americii.

Citeşte şi:

14 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Primeste 2 ani cu suspendare.

    • ... Răspunde

      E recidivist. În caz de viol și omor mai ales că mai are un caz de viol care încă este în fază preliminară de judecată nici nu poate fi vorba de ceva cu suspendare. Cine violează babe bătrâne de 80 de ani, și mai ales că în mod repetat, ăla nu este normal! Sincer.

      • ; Răspunde

        “… babe bătrâne…”⁉️⁉️⁉️

        • ... Răspunde

          Prima dată am scris bătrâne, după aia babe și am uitat să șterg “bătrânele”. OK, am greșit dar nu știam că aici se dă teză la română. Sau ești în priză că azi e evaluarea națională la romănână? La cei de clasa a 8-a mă refeream.😱🤔😤🤪
          Data viitoare scot și DEX-ul dacă mai scriu un comentariu că nu se știe niciodată. E bine așa?

          • ...

            Vai, mea culpa! Ce greșeală capitală! …… “română”.😱🤔😲

          • H&R

            @… vezi sa nu primesti si tu 5 ani cu executare pentru greselile de gramatica limbii romane, iar astalaltul, criminalul din Tarsolt, numai 2 ani. Dar oricum o sa iasa repede pentru buna purtare sau conditiile foarte grele din parnaia din RO, si totul incepe din nou. Sau va continua, ma rog.

  2. Maria Bura Răspunde

    2 ani cu suspendare???
    Este cumva o glumă?
    Trebuie inchis pe viață, 2 crime in același timp. A luat viața a 2 bătrîni, 2 oameni nevinovați care nu meritau sa moară in halul ăsta.
    Cu citeva luni in urmă a violat o femeie de 70 de ani tot in Târsolt. Dacă legea era aplicată corect, acum trebuia sa fie după gratii si scăpau 2 oameni cu viață.

    Un pshiopat nu trebuie sa trăiască in societate.

    • Ion Răspunde

      Inseamnă că ,,cineva” l-a lăsat liber!Păcat că nu există Dumnezeu!Dacă ar exista ,ăla ,,cineva” ar trebui să fie mort in cancer la prostată,nevastă-sa moartă in cancer la col uterin,iar copiii morti in glioblastom sau măcar leucemie!

    • H&R Răspunde

      @Maria Bura, daca observi, legile sunt facute pentru criminali, nu pentru oamenii de rand care ar vrea sa faca ceva pentru tara asta. Ma gandesc la munca, plata taxelor si impozitelor etc. Criminalii au mai bune conditii ca si elevii/studentii, si se cheltuie pe ei de 10 ori mai mult cat pe elevi/studenti. Elevii poate manca linistit si cornul de 10 zile, uscata ca o scandura de stejar. Dar daca dai asa ceva la “cremenali” iese imediat scandal. Si de aici un pas si iese baiatul lejer in 2-3 ani pentru conditiile grele din puscarie. Inca nu am vorbit despre spitalele din RO. Ca e alt capitol bravuros.

  3. Gheorghe Răspunde

    Si uite asa datorita evolutiei(?)sau a involutiei umane s-a ajuns la aceste orori greu de imaginat pentru un om normal.,,Omul nou” de tip comunist nu s-a reusit,totul a fost un fiasco iar democratia a continuat pe aceleasi linii de indobitocire al fiintei uname,ajunsa in cea mai crunta decandenta.
    Legea Talionului este singura solutie viabila in societatea zilelor noastre unde un biped de acest calibru ajunge sa faca ceea ce face si societatea sa-l suporte,sa incerce sa-l indrepte,sa sustina din bani un aparat de stat care de cele mai multe ori da gres pentru ca din aceste specimene poti sa scoti doar NIMIC adica ceea ce sunt ei.

  4. ... Răspunde

    Acum se pune problema ca “specialu” ăla de judecător care a considerat că nu prezintă pericol social și a zis ca să se cerceteze în liberatate cazul de viol asupra unei bătrîne săvârșit tot de diliul ăsta înainte de crima asta probabil nu pășește nimic! În cel mau rău caz se pensionează anticipat! Ce minunată țară!!!😱🤔🤮😭
    Aveți grijă fiecare de voi că vedeți că nimeni nu vă protejează!

  5. Lelutica Răspunde

    Arată a fi țigan, sau greșesc ???

  6. Gheorghe Răspunde

    …el nu-i tagan numa ma-sa,tata-sau si restul …ciurzii….

  7. cârcotaş Răspunde

    Până la urmă cauza a fost lipsa banilor şi denaturarea prin alcool. Atât regret de pe vremea comunismului, că toţi pierde-vară erau urmăriţi strict. Li se făcea un bine: li se asigurau minimul de bani pt. a nu face rele şi a-i socializa cât de cât. Ăsta nu e om şi pierdem vremea cu el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.