Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO. Incendiu puternic la o anexă din județ. Pagubele sunt însemnate

În cursul acestei nopți, la ora 00:53, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit, la o anexă gospodărească, în localitatea Cionchești.

La fața locului s-au deplasat 12 pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare și doi pompieri voluntari din cadrul SVSU Viile Satu Mare.

Odată ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit incendiul manifestându-se cu flacără la nivelul acoperișului cu posibilitate de propagare la o anexă gospodărească situată în apropiere.

Reacția promptă a pompierilor a salvat propagarea incendiului la anexa gospodărească, la trei tractoare și la utilajele agricole aflate  în imediata vecinătate.

Cauza probabilă de producere a incendiului este un scurtcircuit electric la un conductor defect sau neizolat corespunzător.

Au ars construcția din lemn a acoperișului aproximativ 70 mp, 1 mc de scândură și 7 tone de plante furajere.

S-au degradat: învelitoarea din plăci de azbociment aproximativ 70 mp, un perete lateral de 10 mp, 3 tone de luțernă, un compresor și un aparat de sudură.

Sursa: ISU Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.