Ultima actualizare: azi, 21:29

Locale

FOTO. Tânăr sătmărean, premiat cu diplomă specială la un concurs național

Un tânăr sătmărean a fost premiat, în weekend, cu diplomă specială la un concurs național. Este vorba despre talentalul Bogdan Bota care a participat la concursul național „Ion Petreuș” din județul Maramureș, alături de nume precum  Dinu Iancu Sălăjanu, Liliana Laichici, Ana Ilca Mureșan, Călin Brăteanu, Marinel Petreuș si Alexandru Pop.

„Am avut onoarea sa particip la concursul national “Ion Petreus” si totodata sa fiu acompaniat de orchestra Ansamblul Folcloric Național Transilvania. Pe langa experienta acumulata am reusit sa ma fac remarcat, astfel obtinand Premiul Special.”, a transmis Bogdan Bota pe pagina sa de Facebook.

Consiliul Județean Maramureș și Ansamblul Folcloric National „Transilvania” a organizat weekendul trecut cea de-a XIII-a ediție a Festivalului Național Concurs de Folclor „Ion Petreuş”, un eveniment care evocă memoria inegalabilului Ion Petreuș, vocea de neuitat din duetul Frații Petreuș.

Evenimentul a avut loc în zilele de 26 şi 27 Iunie, în Piața Cetății, Turnul lui Ștefan, din Baia Mare, festivalul fiind difuzat pe EtnoTv. Invitați speciali au fost Dinu Iancu Sălăjanu, Liliana Laichici, Ana Ilca Mureșan, Călin Brăteanu, Marinel Petreuș si Alexandru Pop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.