Ultima actualizare: ieri, 22:57
Locale

Trei noi puncte de trecere a frontierei româno-ungare, redeschise pe raza județului Satu Mare

Trei puncte ocazionale de trecere a frontierei româno-ungare au fost redeschise, începând cu acest week-end, pe raza judeţului Satu Mare.

Având în vedere necesitatea asigurării unui trafic fluent în punctele de trecere a frontierei, pe fondul îmbunătățirii situației epidemiologice la nivel internațional și ținând cont de creșterea numărului participanților la trafic, în contextul eliminării unora dintre restricțiile impuse de evoluția pandemiei generată de virusul Covid-19, începând din acest week-end, în judeţul Satu Mare, sunt redeschise trei puncte ocazionale de trecere a frontierei de la granița cu Ungaria, destinate traficului de persoane și autovehicule de până la 3,5 tone.

Acestea sunt utilizate preponderent de către cetăţenii din localităţile de frontieră şi vor fi operaționale o singură zi pe săptămână, sâmbăta, în intervalul orar 10.00-18.00. Este vorba despre punctele de trecere ocazionale Bercu- Garbolc şi Peleş – Zajta (zona de competenţă a Sectorului Poliţiei de Frontieră Petea) şi Horea – Omboly (zona de competenţă a Sectorului Poliţiei de Frontieră Carei).

Sursa: Poliția de Frontieră

Un comentariu

  1. Pety Răspunde

    Loool pe poza sa vede fain drapelul Ucrainei langa drapelul Nato si al Romaniei…macar verificati ce poza atasati!!! 🤣🤣

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.