Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Ștefan Csordas, mesaj public către Adrian Cozma: Lăsați liberalii să voteze după cum le dictează conștiința

Ștefan Csordas, candidat la președinția Partidului Național Liberal (PNL) Satu Mare, a transmis un mesaj public către Adrian Cozma, adversarul său la președinția partidului: ,,Lăsați liberalii să voteze după cum le dictează conștiința”, a spus Csordas într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Redăm, mai jos, postarea făcută de Ștefan Csordas:

,,Felicit pe această cale competitorii și câștigătorii alegerilor interne de la organizația municipală a PNL Satu Mare, dar vreau să aduc în atenția opiniei publice, în special a membrilor PNL Satu Mare, mai multe aspecte care mi-au fost semnalate după aceste alegeri:

-fără șiretlicuri și amenințări la adresa membrilor. Adrian Cozma a fost cooptat de la o vârstă fragedă în PDL, unde a trecut prin “școlile” lui Blaga, învățând astfel tot felul de tertipuri și trucuri prin care se pune presiune pe oameni pentru a obține votul acestora;

-lăsați oamenii să voteze liber, PNL are o istorie a liberalismului și a democrației, construită pe corectitudine, moralitate și respect. Oamenii acestui partid trebuie să voteze după propria conștiință;

-nu alungați oamenii de valoare. PNL SATU MARE are oameni valoroși care datorită acestor tertipuri împrumutate de la școlile de partid, pleacă sau nu vor să se identifice cu aceste metehne;

-nu aduceți în partid persoane care nu ne fac cinste și compromit imaginea partidului;

-alegeri fair-play. Nu este corect ca alegerile să fie organizate de către un candidat care poate să influențeze în favoarea lui un eventual vot în alegerile din organizațiile locale ale PNL.

Închei cu speranța că problemele ridicate vor fi soluționate și cu promisiunea că dacă voi ajunge președinte, asemenea lucruri nu se vor întâmpla în PNL Satu Mare.”

16 comentarii

  1. Joe Răspunde

    Un papagal supraponderal

  2. Nha Răspunde

    Du-te mai si ciordeste la alta masa sau macar mai lasa haleala ca esti mai ceva ca un “grasun”.

  3. hAuleuMaica Răspunde

    Si ….dacă !!!! intri și tu in vâltoarea liberalismului românesc, sânt sigur că ai să uiți repede, de aburelile acestea, doar nu-i fi ….unic.

  4. xpert86 Răspunde

    Ciordas obezul mai bine s-ar trata decat ar candida!!!! Cine il vede pe acest supraponderal ar spune ca e bun pentru filme de comedie nu pentru a conduce un partid!!!

  5. Liberal Răspunde

    Dragilor haideți sa nu fim rai
    Era un om in PNL : DOMNUL DOCTOR ACADEMICIAN VIRGIL ENĂTESCU …

    Toți care aveți puțin liberalism in sânge nu cred ca merita sa facem comentarii referitoare la persoana , putem intui ce vor alții ! Totuși eu sunt de părere ca o democrație curată trebuie să aibă competitori ! Eu am fost in PNL din 2008 și am plecat din RO in 2016 , nu știu nici de cozma nici de csordas sa fi fost pe la liberali cât am fost eu !

    Mie drag de Satu Mare , îmi lipsește sa stau in România , sper sa fie constructivitate.

    Pe Domnul Csordas nu il putem cataloga politic , păcat totuși ca nu e alt contracandidat pe măsura lui Cozma !!!
    Iar pentru Cozma cu tot respectul ii recomand sa fie LIBERAL , domnia lui are tendința către o conducere bolnava ( Silaghi Ovidiu)

    Politici comune !!!! Cozma promovează si el din păcate persoane din anturajul sau care nu pot conduce sectoare in care sunt angrenate !

    E un primar ….
    In localitatea Vama/ Negresti-Oas e primar Domnul Corodan / Domnia lui zicea ca nu își explica cu de in județ sunt mai mulți PSD isti decât liberali având in vedere ca noi eram Dacii Liberi , am ajuns la concluzia ca noi liberali nu suntem diferiți de alții , păcat!

    Speranțe …..

    In cine ???
    Trist !

  6. Vlad Tepes Răspunde

    Vedeti oameni buni, de asta nu mai intra prea multi oameni de valoare in nici un partid .
    M-as fi asteptat sa comentati ideile, proiectele, intentiile celor doi, sa le apreciati sau sa le combateti cu argumente si contraargumente…dar vai…!
    Un om serios si cu picioarele pe pamint nu risca sa intre intr-o astfel de mocirla politica iar daca o face, va fi inlaturat relativ repede din “gramada” ca doar ” cine nu-i ca noi…”

    • ... Răspunde

      @Vlad Tepes. perfect de acord cu tine. În accepțiunea mea practicarea politicii în țara asta e un fel de prostituție morală.
      În schimb eu am o altă întrebare. Totuși care idei se combat în cadrul alegerilor din cadrul organizației locale? Că eu nu am reușit să descifrez enigma! Tot așa și cu usereplusminus ăsta. Au apărut cu o falcă-n cer și una în pământ cu fără penalii în schimb văd că prioritatea numărul 1 al lor este privatizarea mascată a serviciilor medicale. Nu cred că au pomenit de asta vreodată înainte de alegeri. Deci de ce să-i mai votezi și de ce să te bagi și tu în mocirlă dacă nici măcar programul de guvernare cu care au primit votul de încredere în Parlament nu-și respectă???? Nu doresc răspuns, știu foarte bine care este răspunsul la întrebarea mea retorică.

  7. MooVlad Tepes Răspunde

    # …
    Total de acord cu tine.
    In campanie electorala toti promit una iar cind se afla cu voturile-n sac fac cu totul altceva.
    Dar astia o fac mai abitir decit ceilalti.
    De ce nu au spus in campanie ca vor sa ridice virsta de pensionare la 70 de ani , ca vor bloca orice majorari de salarii, pensii, alocatii pt copii, etc ?!
    Niste filfizoni rupti de realitate, cu capu-n nori !
    Tot ce au criticat la “ciuma rosie” fac ei acum dar inzecit !

  8. ciprian Răspunde

    Toti o apa si-un pamant, niciunul mai bun ca celalalt, si liberali si psedisti au aceleasi vicii, tot ce se poate fura se fura,fara limita si rusine

  9. augustin Răspunde

    Cred ca domnull CSORDAS are insomnii dupa alegerile locale altfel nu-mi explic fracturile logice in tot ce spune.Lasati liberali sa voteze, corectitudine,moralitate,respect,nu alungati oameni de valoare etc.
    Domnule Csordas cine a pus sa fim sunati in seara zilei de joi ca alegerile se amana pe caz de canicula?
    Cine a platit din cont cotizatia la zeci de membri cand aceasta este particulara?
    CV-ul meu poate v-a fost transmis ,dar in 2016 gasca dvs. m-a considerat nepregatit pentru un loc intre cei 35 membri ai biroului municipal.Si mai vorbiti de competenta? Pana acum ati avut nevoie de yes meni,
    nimeni nu avea dreptul la opinie separata ca altfel zbura.Cine a pus sa fim sunati cu intentiile de vot?A-ti incercat prin toate metodele sa sabotati aceste alegeri dar spre disperarea dvs. nu va reusit.
    Istoc Augustin

  10. Pnl Răspunde

    Istoria mai trăiește??? Parca era director pe vremea lui Ceaușescu. Si atunci avea gura mare. Eu cred ca astia-l țin împăiat. Dar hai sa-i răspund. Va spun eu cine a dat telefoane la toată lumea și a plătit cotizația la toate babele numa ss vina sa-l voteze : Romi Pop. Si încă ceva. Mie-mi place mai mult Ciordas asa gras cum este. Il compar cu Adrian Cozma dezbrăcat, dansând pe manele

  11. Femeie Răspunde

    unde-s poze cu Adrian Cozma dezbrăcat?? Sunt gratis??

  12. augustin Răspunde

    Lasilor nu le raspund.Atunci cand veti semna un comentariu cu nume si prenume mai discutam.Fara furt de identitate
    Istoc Augustin

  13. ... Răspunde

    Văzând cine a candidat pe funcții mai că-mi vine să dau un anunț la mica publicitate. Ceva de genul “Pierdut partid liberal. Se declară …….”

  14. misu Răspunde

    Cum sa ii lase sa voteze liber!!!!fiecare care are coloana si caracter voteaza cum vrea p..la lui nu cum zice malagambistul de Cozma,doar ca 99% sunt fara coloan si in consecinta vor vota manevrati sa iasa Cozma&Co presedinte si atuncea toti puteti sa plecati la pescuit ca o sa f.ta la loc comanda pe toti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.