Ultima actualizare: azi, 10:08

Locale

Adrian Cozma: ,,Să cumpărăm fabricat în România, fabricat în Satu Mare în fiecare zi”

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, deputatul Adrian Cozma a vorbit despre evenimentul Fabricat în Satu Mare, despre importanța susținerii economiei locale, precum și despre importanța susținerii investițiilor.

,,Patriotismul înseamnă să susții activ comunitatea și țara. Satu Mare este un brand în sine și cu o bună popularizare a produselor noastre putem să dăm un impuls clar dezvoltării economiei locale.

Suntem în era tehnologiei, ajungem ușor dintr-un loc în altul și oamenii se vor așeza acolo unde vor găsi o viață bună. Aici avem terenuri fertile, suntem lângă două țări și putem să ne dezvoltăm sustenabil în perioada care vine. După ce legăm orașele cu o infrastructură mai bună, cu autostrada, vom putea să creștem economic iar pe anumite domenii va conta foarte mult cât de bine ne vom dezvolta local. Avem aici un mare procesator al Europei, Unicarm dar mai important e să se dezvolte afaceri mici de familie care pot rezista și dacă apar probleme în economia mare. Avem oportunități în agricultură, în turism, HORECA, dar și în mica producție.

Sigur că trebuie să lăsăm și chiar să sprijinim intrarea de capital în județ, să aducem investitori care creează locuri de muncă și mă bucur când cineva vine în Satu Mare pentru a produce ceva, iar autoritățile locale trebuie să-i sprijine și chiar să le fie parteneri.

Totodată trebuie să ne gândim la antreprenorii locali care construiesc aici, reinvestesc profitul aici, trăiesc aici deci dezvoltă direct economia noastră. Ei sunt pilonii noștri de bază. Unii dintre ei au avut probleme în această perioadă complicată și merită să-i ajutăm. Stă în puterea noastră să lucrăm împreună ca să întoarcem din drum pierderile de locuri de muncă, să deschidem fabricile, magazinele, hotelurile, restaurantele, transporturile”, a declarat deputatul sătmărean.

Adrian Cozma i-a îndemnat pe sătmăreni să cumpere produsele fabricate în Satu Mare.

,,Trebuie să ne facem un obicei. Să cumpărăm fabricat în România, fabricat în Satu Mare în fiecare zi, oricât de mărunt ar fi acel lucru. Un kilogram de cireșe, o cămașă, o mobilă de bucătărie pentru casa ta, o carte. Orice.

Asta este solidaritatea de care noi, românii, vom da dovadă dacă lucrăm împreună. Cu banii noștri putem susține producția la noi acasă și locurile de muncă din România și din Satu Mare. Cu banii noștri susținem viitorul nostru și mai ales, cel al copiilor noștri.

Sper să reușim să dăm viață acestor idei și acțiuni care să îmbunătățească activ mediul nostru local de afaceri pentru că dacă ei se dezvoltă, județul se dezvoltă și implicit fiecare dintre noi”.

 

6 comentarii

  1. Cetateanul Răspunde

    Trebuie sa cumparam fabricat/asamblat macar in tara si local pe cat posibil .
    Nu ne-am dori ca in 20-30 de ani sau chiar mai devreme orasele noastre odata prospere sa se transforme in orase-fantoma !

  2. abc Răspunde

    Ați urmărit momentul artistic în care nici deputatul nu crede în ceea ce spune. Din păcate. După ce am aruncat la coșul de gunoi cam tot ce puteam produce (unele lucruri chiar meritau păstrate) ne-am trezit în ceasul al 25-lea că facem campanii din astea. Trebuia să nu ajungem aici și trebuia început acum 10 ani cl puțin.

  3. Herbert Răspunde

    Să fie produsele de bună calitate și la un preț acceptabil…… Atunci o să cumpărăm produse românești…..

    • Cetateanul Răspunde

      Daca iti plac viciicle, lipsa de bun simt, de cultura ca toate astea vin la pachet cu SARACIA nu ai decat prietene, cumpara fabricat /vandut in alta parte . Da dupa ce o sa vezi ca e periculos sa iesi din casa ca sunt mai multi infractori decat oameni obisnuiti o sa tragi linia, dar o sa fie prea tarziu .
      O firma poate sa faca/vanda produse slabe la un moment dat, dar asta nu inseamna ca peste un an daca ramane pe piata va mai face la fel, deci sa le acordam o sansa . Si eu am cumparat piese la noi la masina, romanesti, normal ca masina e asamblata la noi, pai ca nu sunt bune … ca au fost probleme…. ca nu stiu ce … functioneaza impecabil !

  4. radical2 Răspunde

    Gresit. Ca e scump si prost.:)

  5. Femeie Răspunde

    domnule Cozma? Aveți masina Dacia ??? Cu ce masina umblați??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.