Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Au început înscrierile pentru primul joc de evadare din România într-un muzeu!

Au început înscrierile pentru primul joc de evadare din România într-un muzeu! Într-o încăpere special amenajată în cadrul Muzeului Județean Satu Mare, va trebui să rezolvați o serie de ghicitori și puzzle-uri logice în 60 de minute pentru a putea evada!

Din 15 iulie, îmbinați distracția cu logica și munca în echipă și evadați din biroul Secretarului PCR, Iosif Uglar.

„Evadați din Biroul Secretarului PCR Iosif Uglar pentru a evita tratamentul prietenos al ”băieților” de la securitate!

1977, Satu Mare. Clădirea Muzeului Județean a fost, în această perioadă, clădirea administrativă a Partidului Comunist Român, comitetul județean Satu Mare. Printr-o călătorie de timp te afli în biroul gol al secretarului PCR Iosif Uglar, ieșit în pauză de masă la Cantina Partidului din curte, pauză care durează de obicei cam o oră.

Misiunea echipei este să adunați cât mai multe informații cu putință, să obțineți documente compromițătoare care aduc la lumină secretele ferite ale partidului. Un lucru, însă nu a fost luat în calcul, ușa încăperii s-a închis peste voi, iar într-o oră, până la revenirea secretarului trebuie să ieșiți. Are obiceiul să invite după masă pe băieții cu ochii albaștri, adică cei de la securitate, la o cafea adevărată din import. Siguri că nu vreți să ajungeți în mâinile lor”, transmit organizatorii.

Pentru a fi la curent cu detalii despre eveniment, urmăriți pagina de Facebook History Escape Room – Muzeul Jud. Satu Mare / Szatmár Megyei Múzeum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.