Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Cozma cere postul de prefect pentru PNL: “Nedreptate care trebuie reparată”

Deputatul Adrian Cozma, candidat la preşedinţia PNL Satu Mare, a arătat astăzi, la conferinţa de alegeri, că PNL trebuie să recâştige funcţia de prefect al judeţului Satu Mare.

El afirmat, în discurs, că prin cedarea funcţiei de prefect către UDMR, prin negocieri naţionale, s-a produs o “nedreptate care trebuie reparată” şi a spus că judeţul Satu Mare merită un prefect liberal.

Mesajul său a fost adresat direct premierului Florin Cîţu, prezent la conferinţă şi preşedintelui PNL Ludovic Orban.

El a subliniat că Satu Mare a avut unul dintre cei mai buni prefecţi din ţară, în persoana lui Radu Bud, care a fost schimbat strict după negocieri politice.

“Le-am spus vicepreşedinţilor şi viceprimarilor că nu sunt acolo să îi salute lumea frumos, sunt duşi acolo să ducă la îndeplinire promisiunile pe care le-am făcut”, a spus Cozma.

13 comentarii

  1. Ovidiu Silaghi Răspunde

    Mai vrea Bud sa puna mana pe câteva terenuri ?

  2. România Răspunde

    1. Cetățenii de etnie maghiară nu sunt cetățeni ai acestei țări. Ei nu au aceleași drepturi? Dorește careva în 2021 o reclamație la CNCD?
    2. Fostul subprefect și actual prefect nu s-a achitat de sarcină? Eu zic că a făcut treaba mult mai bine decât mulți prefecți români.
    3. Ce naționalitate are mămica?

  3. Lili Răspunde

    Ceri inapoi ce partidul tau a dat de buna voie Aditza?
    Populismul tau aproape ca il ajunge pe al auristului Simion dar sper ca la viitoarele alegeri sa atingeti impreuna scorul din R. Moldova.

  4. H&R Răspunde

    Am inteles ca prefect va fi calul lui Cozma. Caligula sau Cozma e totuna.

    • ... Răspunde

      …. și se va scumpi fânul????

      • H&R Răspunde

        Și paiele. Mergi la Meki sau Keefsii ceri paie la kokakola și vezi cât plătești pentru paie. Mai bine ceri fân lângă kokakola fără zucker. Kalorii zero.

        • ... Răspunde

          @H&R. Bună glumă. 😂😅😂
          Nu există unul penelist din club care să spună la Cozma că aceea “nedreptate” a fost făcută exclusiv de ai lui din Bucale și că nimeni nu a cerut postul de prefect ???? Cel puțin udmr chiar nu a dorit deloc din cauza rezultatelor din alegerile locale și generale????? Dacă la asta se rezumă și așa înțelege el cum să facă politică atunci e vai de …..

          • Satmarean

            Dacă ascutai, sau citeai realizai ca reproșul e la adresa lui Orban. Dar e greu cu logica atunci cand nu vrei sa faci altceva decât să improsti rahat. Știu că e greu cu logica dar încearcă. Cand incepe sa îți meargă, revino cu comentarii. Până atunci , stai jos că ești penibil.

  5. Satmarean Răspunde

    La ce nivel a ajuns portalul :))))) cititori de titluri care comentează fără să citească știrea. Nu am mai intrat de mult pe aici si nici nu o voi mai face repede. Am lucruri mai bune de făcut cu viața mea. Probabil ca la fel si mulți alți sătmăreni.
    Pentru toți cei care ati comentat mai sus: faceți un efort o data in viata si ascultați declaratia dacă nu vă duce capul sa citiți textul (banuiesc ca e greu cu pusul literelor în ordine).

    • H&R Răspunde

      @Satmarean, mai gandeste-te si tu putin. Ce declara si ce face, sunt 2 lucruri diferite

  6. ... Răspunde

    @Satmarean. Hai să facem un exercițiu de logică!
    Cozma nu știe ce și cu numirea prefectului și cu jocurile din culise, caz în care băiatul e praf și pulbere și nu știu ce îl recomandă sau cum poate conduce organizația. Sau știe foarte bine și declară și el vorbe goale doar să se afle în treabă. Că doar sunt alegeri și ceva tot ar cam trebui de promis.
    Ce zici? E logic? Tu care variantă votezi? Nu știu cum poate duce înainte treaba liberală.
    Oricum toate astea mă las rece. Sper doar să apuce pe același drum ca și al predecesorilor mari promitologi liberali.

    • H&R Răspunde

      La Satmarean logic este ca daca Cozma spune ca va face 100 mii km de autostrada intro luna sigur ca va vota. Nu stiu ce logica are, dar mnoah.

  7. ... Răspunde

    … și încă atât @Satmarean că faptul că primarul de Ardud a fost lăsat complet pe dinafară (de fapt mă așteptam la asta după scandalul de anul trecut de la muzeu) cred că spune totul. De primărița de Tarna nu îmi pare rău dar Duma putea provoca multă transpirație și actualei echipe câștigătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.