Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Accident în centrul oraşului. Impact frontal între două maşini

Accident în centrul oraşului. Un accident rutier s-a produs astăzi în municipiul Satu Mare, la intersecţia străzilor Mihai Viteazu cu strada Eugen Lovinescu.

Un autoturism de tip Opel a intrat în coleziune cu un Audi, rezultând doar pagube materiale.

Din primele informaţii reiese că un şofer nu ar fi acordat prioritate celuilalt şofer.

 

14 comentarii

  1. comentator Răspunde

    Aveți grijă cum conduceți. E plin orașul de “valori”. Numai nu pricep cum au căpătat unii acel permis!😱🤔🤯😲

    • Alt comentator Răspunde

      Vrei sa nu te mai caci in locu de unde mananci? Daca nu iti place tara unde traiesti esti liber sa decolezi.

      • FARCAU Răspunde

        comentator are dreptate …….ROManica a ajuns o tara de lumea a 3.

        • Alt comentator Răspunde

          Si banuiesc ca e vina “Altora” nu a noastra ? Tara nu suntem noi.. sunt cetatenii francezi, ei sunt de vina ?! Daca nu va place, recomand sa emigrati unde e bine. Bafta

          • comentator

            Măi @alt comentator! În mod interesant și absolut particular numărul accidentelor de acest fel scade vertiginos când “valorile” sunt afară să “lucreze” în “construcții”. Cam la o treime. Date oficiale. Nu cred că ești ln măsură să îmi dai sfaturi de emigrare. Dar chiar nu înțeleg pe aceste “nestemate” ale societății. Dacă tot stau pe afară nu se lipește nici un miligram de civilizație de ei? Probabil se dau cu ceva soluție de protecție cu factor 50+?

      • Alt comentator Răspunde

        Măgar am fost, bou m-am făcut!

  2. Buhu Răspunde

    Da, da. E chestie de prioritate. Mai exact doamma din Audi, intrand pe acces interzis, venea din stanga pe strada Mihai Viteazu. Cine, Doamne iarta-ma, se uita in stanga atunci cand doresti sa intri de pe Lovinescu, stiind ca doar din dreapta vin masini?

  3. Buhu Răspunde

    Si uite asa, in necunostinta de cauza, 6 comentarii total degeaba, despre nimic. De ce nu va informati inainte de a va da cu parerea? E usor sa jignesti si sa faci “valori” cand nu stii datele problemei. Eu am avut ocazia sa trec azi pe langa acel accident, neintelegand de ce Audi-ul era cu fata spre trafic, iar acuma seara, placerea de a-i cunoaste personal, afland datele accidentului.

    • comentator Răspunde

      Dacă a venit de pe sens interzis nu este vorba de prioritate. Sau după tine codul rutier așa spune că mașina de pe Lovinescu trebuia să acorde prioritate mașinii care venea de pe sens interzis? E nașpa intersecția asta. Nu vezi nimic și trebuie să te bagi de pe Lovinescu către Mihai Viteazu bine de tot să vezi dacă vine cineva, asta din cauza mașinilor parcate.

  4. Gugu Răspunde

    Trebuie un sens giratoriu si acolo! 😁

  5. Buhu Răspunde

    @ comentator. Am uitat ghilimelele de rigoare. Era ironic spus “prioritate” si era in concordanta cu comentariile anterioare. In concluzie: doamna cu Audi a intrat pe interzis, intrand in coleziune cu masina care iesea de pe Lovinescu. Cum explicam mai sus, oricare dintre noi, ne asiguram doar din dreapta, stiind ca e sens unic.

  6. comentator Răspunde

    @Buhu. Așa e. La o adică dacă aș circula eu sau altul prin zonă aș putea păți la fel. Mai ales că trebuie să fii extrem de atent spre dreapta de unde sigur poate veni ceva mașină și nu prea este vizibilitate.

  7. Herbert Răspunde

    Valorile noastre sunt sub orice critică. NE MERITAM SOARTA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.