Ultima actualizare: azi, 11:14

Naţionale

FOTO. Accident teribil în România! 7 morți, printre care 2 copii. Impact între o mașină și un microbuz

 7 persoane au murit și cel puțin 5 sunt rănite în urma unui accident grav produs pe DN2/E85 între Adjud și Bacău. O mașină s-a ciocnit de un microbuz. A fost activat planul roșu de intervenție. Potrivit ISU Bacău, printre cei decedați sunt și doi copii.

În autoturism se aflau 5 persoane – 2 adulţi şi 3 minori, iar în microbuz 7 persoane adulte. Circulația în zonă este blocată, a precizat, la Digi24, prefectul județului Bacău, Leonard Bulai.

Şapte persoane au decedat în accidentul produs, duminică, pe DN2 Bacău – Adjud, fiind vorba de 5 adulţi şi 2 copii, potrivit ISU Bacău.

“Sunt 12 persoane implicate, 7 decedate (5 adulţi şi 2 minori), 5 transportate la Spitalul de Urgenţă Bacău – 1 minor şi 4 adulţi”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu.

Un accident grav s-a produs duminică dimineaţă pe E85 Bacău – Adjud, la ieşire din localitatea Răcăciuni, în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz în care se aflau 15 persoane. A fost declanşat planul roşu de intervenţie.

Potrivit IGSU, pentru eficientizarea misiunii de răspuns, la faţa locului salvatorii de la nivelul judeţului Bacău intervin cu 1 autospecială de descarcerare, 1 autospeciala de stingere, 5 ambulanţe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple şi 6 ambulanţe ale serviciului judeţean de ambulanţă.

În sprijin au fost alocate 1 autospecială de transport personal şi victime multiple de la ISU Galaţi, iar de la ISU Vrancea 1 autospecială de descarcerare grea, 1 autospecială de stingere şi 1 ambulanţă SMURD.

De asemenea, a fost solicitat şi elicopterul SMURD.

Sursa: Digi24

 

5 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Macel,carnagiu sau cum vreti sa-i spuneti.Viteza,neatentie,depasire pe interzis,masina cu volan pe dreapta condusa(probabil,sau precis)de vreunul care nu credea in veci ca exista diferente si chear conteaza ca masina are volanul pe dreapta sau stanga???!!!!La cum arata epavele cred ca este vorba si de viteza.Deocamdata putine informatii sigure despre accident…..

  2. România Răspunde

    Se circulă în draci în țară. Inconștienți, mai ales că erau și copiii în mașină. Toți se cred nemuritori. Asta până la proba contrarie ca în cazul de față. Iar codul rutier e lectură facultativă. După umila mea părere dacă ar aplica majoritatea șoferilor noțiunea de conduită preventivă majoritatea accidentelor ar putea fi evitate. Dar sunt mulți șoferi care dacă văd că celălalt nu oprește în intersecție să-i acorde prioritate totuși intră în intersecție că doar are prioritate !!! Apoi citești că a fost iar un bumm grozav nu știu unde.

    • cârcotaş Răspunde

      Educaţia îţi dă cumpătare şi bună judecată. Când şcoala de şoferi e cea mai importantă şcoală cu care te lauzi atunci aici se ajunge. Multe brute sunt exaltate în tembelismul lor de marea realizare de a avea o maşină sub cur. Apoi ce să zic? De la şcoală ar fi trebuit să rămână cu nişte cunoştinţe de fizică: inerţie, compunerea vitezelor, impuls, ciocnire.

  3. România Răspunde

    @cârcotaș. Am avut ocazia să vizitez mai multe țări maghrebiene. Vreau să spun că stilul de a conduce ln Turcia, pe care sunt sigur că mulți sătmăreni au vizitat-o, e floare la ureche față de ce am văzut în Maroc, Tunisia ori Egipt. Pe ăștia nemuritori i-aș trimite puțin în careva țară din nordul Africii pentru recalificare. S-ar căca pe ei sunt sigur de asta. Și poate că revenind acasă și-ar prețui mai mult viața lor și a celorlalți din trafic. La câte accidente mortale au fost numai azi în țară este pur și simplu șocant! Zici că unii sunt șoferi kamikaze. Eu în locul celor de la rutieră în perioada asta de revenire al lor ln țară aș tăia și spânzura printre ei. Dacă nu pricep cu vorba bună ce să le faci?

  4. România Răspunde

    Recolta neagră de dimineață: alt accident în Olt: 3 morți într-o coliziune frontală dintre care unul minor. Pe cuvântul meu de onoare zici că unii vor să moară pe șosea.🤔😱😲😤😭

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.