Ultima actualizare: azi, 09:16

Locale

FOTOGALERIE. Accident mortal pe DN19 Satu Mare – Oradea! Doi morți și cinci răniți

Accident mortal, duminică dimineaţa, pe DN19 Satu Mare – Oradea. Două autoturisme au intrat în coliziune frontală, la ieşire din Biharia. În urma impactului puternic, două persoane au murit, printre care un copil în vârstă de 4 ani, iar o altă persoană este în stare critică la UPU. Alte patru persoane au fost rănite. 

Accidentul a fost anunţat la numărul de urgenţă 112, duminică dimineața, la ora 8.34.

“Pentru salvarea victimelor, ISU Crişana a mobilizat de urgenţă la faţa locului 4 echipaje de pompieri militari, cu o autospecială de descarcerare grea, autospeciala de transport victime multiple, ambulanţă B SMURD, o autospecială de lucru cu apă şi spumă, precum şi echipajul de Terapie Intensivă Mobilă şi 4 echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean. S-a solicitat de asemenea intervenţia elicopterului SMURD. Din cele 7 victime, din nefericire, două au decedat, una dintre acestea fiind un minor, în cazul căruia au fost efectuate manevre de resuscitare, însă fără rezultat”, a transmis maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana.

Alte două victime se află în cod galben medical cu diferite traumatisme şi alte două persoane au suferit răni uşoare. Victimele rămase în viaţă au fost asistate medical şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe, a mai transmis ISU Bihor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.