Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

FOTO. Licitație pentru un nou pod peste Someș. Două oferte depuse

Două oferte au fost depuse pentru construirea unui nou pod peste râul Someș. Este vorba despre un pod simplu, cu două benzi, care să facă legătura între Potău și Cărășeu.

Licitația este organizată de către Primăria Medieșu Aurit, iar la licitație au fost depuse două oferte. Urmează stabilirea câştigătorului.

Podul proiectat este un pod rutier cu două benzi de circulatie, drept, având un gabarit de 9,80 m între parapete în care se încadrează lăţimea carosabilă de 7,80 m şi un trotuar de 2,0 m. Podul va avea structură din beton precomprimat, grinzi simplu rezemate pe patru deschideri, rezultând o lungime totală a suprastructurii de 121,50 m si o lungime totala a podului de 131,30m.

Valoarea estimat[ este de 9.158.932,63 lei fără TVA, compusă din: – cheltuieli pentru investiţia de bază – 8.978.932,63 lei şi lucrări de construcţii aferente organizării de şantier – 180.000,00 lei.

Prima ofertă a fost depusă dee către DACIA FABER S.R.L, iar cea de-a doua de către asocierea DUMSIL MED (Leader), NORD VEST INFRASTRUCTURA SI SERVICII şi D’AGOSTINO ANGELO ANTONIO COSTRUZIONI GENERALI S.R.L.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.