Ultima actualizare: azi, 12:26

Locale

VIDEO. Accident grav în Tășnad. Impact între un camion și o motocicletă

Ieri seara, în jurul orei 20:30, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru acordarea îngrijirilor medicale unei victime rezultate în urma producerii unui accident rutier, în orașul Tășnad.

La fața locului s-au deplasat o ambulanță SMURD cu echipaj de prim-ajutor din cadrul Punctului de Lucru Tașnad și două ambulanțe aparținând Serviciului de Ambulanță Județean.

În accident au fost implicate o motocicletă și un autocamion. Pompierii au acordat asistență medicală la fața locului unei persoane.

O victimă (șoferul autocamionului) a refuzat transportul la spital, iar cea de-a doua victimă (soferul motocicletei) a fost transportat cu ambulanța Serviciului de Ambulanță Județean la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare pentru continuarea investigațiilor medicale.

Sursa: ISU Satu Mare

2 comentarii

  1. jean Răspunde

    Donatori de organe, noapte de noapte ambaleaza motcicletele pe podul Golescu, politia e la somn, in timpul zilei fac slalom printre masin, ambaleaza de sar pistoanele, politia si RAR sunt la somn, cHIAR NIMENI NU AUDE ACCESTE ZGOMOTE INFERNALE , FACUTE DE ACESTI ASA ZISI MOTOCICLISTI CU TOBE OPERATE CARE CER RESPECT IN TRAFIC? Politia atentie

  2. Driver Răspunde

    Ar trebui sa aiba mai mult simt si sa nu ambaleze motoarele ,mai ales fara rost si seara ,
    pe de alta parte ceva zgomot trebuie ,nu-i vezi in trafic ,de 2 ori i-am auzit venind ,chiar ma pregateam sa schimb directia de mers si nu l-am vazut in oglizi .
    Mai sunt si jafuri de BMW care urla a conserva sparta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.