Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

FOTO. Două decenii de înfrățire între Satu Mare și Nyíregyháza. Parteneriatul, reconfirmat

Au trecut două decenii de când Satu Mare s-a înfrățit cu Nyíregyháza. Un parteneriat care a funcționat foarte bine până acum, care a deveni la fel de puternic ca și cele cu Zutphen și Wolfenbüttel, spune primarul Kereskenyi Gabor.

,,Am semnat joi împreună cu primarul orașului Nyíregyháza, Kovács Ferenc, o nouă confirmare a parteneriatului nostru! Sunt mândru că în calitate de primar al municipiului Satu Mare am onoarea să semnez acest document și că alături de prietenii noștri din Nyíregyháza deschidem un nou drum pe care vom merge împreună spre viitor!”, a precizat Kereskenyi Gabor.

Protocolul de Înfrățire dintre Satu Mare și Nyiregyháza a fost semnat în data de 11 martie 2000, de către primarii orașelor înfrățite, Csabai Lászlóné, respectiv Horea Anderco, și a pus bazele sprijinului reciproc, schimburilor de experiență și realizării de proiecte comune în perioada procesului de aderare la Uniunea Europeană.

7 comentarii

  1. mae Răspunde

    hai sa facem unire ce atita smecherie

  2. c4s Răspunde

    Poate o rocada de primari pe 4 ani ar fi benefica

  3. H&R Răspunde

    O rocadă de premieri. 😉 Orban sau Orban, nici nu se va observa. Probabil cu xxx km de autostrăzi si de drumuri expres mai multe. Așa numai pe hârtie.

    • H&R Răspunde

      Hm… daca as putea sa ma mut in ungaria ce bine ar fi.. Oare ce ma tine in tara asta daca sunt atata de nemultumit!? Da.. ! De ce nu plec eu in ungaria definitiv ?

      • H&R Răspunde

        Auzi H&R fals? Mare pesedist esti, asta se vede de la o posta. Nu mai aveti ciolanul, si deja va trepidati de nervi. Las’ ca trece.

      • pentru H&R fals Răspunde

        Oare de ce fac eu naveta Ro -UK de cate ori mi se scoala? Apoi fac pe marele roman? Oare de ce tot plec din tara daca asa de mirific este si ma loveste-n tifla cate un sentiment din asta aiurea ca trebuie sa ma autojustific si sa demonstrez nu stiu pentru cine cat de grozav si cat de rrroman sunt? Oare de ce nu pot vorbi altfel decat jignind pe oricine care imi iese in cale? Oare copilaria mea petrecuta pe drumuri in portbagajul masinii este de vina? Oare in anii petrecuti afara nu am invatat nimic? Asta probabil din cauza faptului ca tot timpul sunt schimbul 3 si ziua dorm ca porcul in cucuruz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.