Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Adrian Cozma: 1 octombrie e termenul de finalizare a unei porţiuni din centura municipiului Satu Mare

Deputatul Adrian Cozma a anunțat că pe 1 octombrie e termenul de finalizare a unei importante porţiuni a variantei de ocolire a Municipiului Satu Mare. Acesta a spus că lucrările sunt în grafic, iar din toamnă se va circula pe o porţiune din Centura Sătmarului, şi anume Sectorul DN 19 (Oradea – Satu Mare) km 9+665 – DN 19 A (Petea) km 13+590.

,,Până pe 1 octombrie e termenul de finalizare a unei porțiuni importante din Varianta de Ocolire a Municipiului Satu Mare. M-am asigurat că lucrările sunt în grafic și că la început de toamnă se va circula pe o bună parte a centurii orașului, inclusiv pe pod.  Conducerea CNAIR dar și constructorul mi-au dat asigurări în acest sens. Vorbim de Sectorul DN 19 (Oradea – Satu Mare) km 9+665 – DN 19 A (Petea) km 13+590 care e aproape finalizat.

Obiectivul e scoaterea traficului greu și de tranzit din interiorul municipiului prin fluidizarea traficului intern și internațional , care intră în țară prin partea de vest, în zona localității Petea și de desfășoară pe DN 19 și DN 19A.
Beneficiile le știm cu toții: reducerea duratei de transport, creșterea confortului și siguranței în trafic, dezvoltarea zonelor pe care le va deservi varianta de ocolire, economie de combustibil, fluidizarea traficului din zonă, asigurarea condițiilor activității de aprovizionare și reducerea perioadelor și costurilor de transport.
Varianta de ocolire a municipiului Satu Mare are o lungime totală de 19,540 km, intersectându-se cu DN 19 (km 128+000) Oradea – Satu Mare, la km 9+665 al variantei. E o investiție bună pentru noi din toate punctele de vedere care va și deschide noi oportunități economice pentru toată zona din jurul municipiului Satu Mare”, a declarat Adrian Cozma.

26 comentarii

  1. Bucuresti Răspunde

    Iar te dai destept.

  2. c-block Răspunde

    Și dacă nu va fi așa ce va fi deputatule?

  3. Dacus Răspunde

    Ha Ha Ha , cea mai tare si proasta gluma !

  4. H&R Răspunde

    Cu stalpii de electricitate ce va fi? O sa trecem peste?

    • altu fără bmw Răspunde

      I-au mutat deja. Dar am îndoieli că se va respecta termenul de “frica” de Cozma ca să nu mai spun că hârtiile și restul nu au cum să se facă până atunci (recepții finale, comisii etc.). Și predare parțială nu se poate. Asta este un obiectiv care are un început și un sfârșit, două capete cu dotările aferente.

      • H&R Răspunde

        Pentru lucrare buna trebuie timp mult, iar pentru lucrare proasta si mai mult.

      • Getula Răspunde

        Asta e ca pe vremea lui Ceaușescu, când prostul satul ajuns în funcție se uita pe niște proiecte pe care ori cum nu le înțelegea și dădea ordine la specialiști.
        Oare inaugurarea porțiunii respective o va face calare ?

        • c-block Răspunde

          Daaa. Făt Frumos din Castrum Zotmar. E penibil rău. Dar se pare că asta e stare lui naturală. Problema e că are obrazul gros, ca talpa de la bocanc.

      • x-ulescu Răspunde

        sa nu duca departe stalpii , ca pe ce mai dau vina ca nu termina cand au spus ?

  5. Nha Răspunde

    Oare cum s-a asigurat ca e gata la termenul cu pricina ? Cred ca puterea le ia mintile unora .

    • altu fără bmw Răspunde

      A prezis asta Baba Vanga și Nostradamus. Adică respectarea termenului. Așa că e siguuuur.😜
      Iar dacă nu atunci asta este.😮
      În cel mai rău caz dacă vor vocifera unii se va scoate probabil placa cu #pesedeee e de vină.😱

  6. Smile Răspunde

    Lucrarea nu a ajuns nici măcar la 70 la sută stadiul fizic al lucrărilor, și cretinii din imagine dau asigurare că la toamnă se va circula pe ea, ăștia sunt sunt proștii anului

  7. Satmarean Răspunde

    Domnu Adrian Cozma nu știu ce se întâmplă pe șantier dar mulți camionagii părăsesc șantierul . Se plâng de foarte multe nereguli și ar munci. Verificați vă rog care este situația, am înțeles că sunt mulți intermediari până la firma mamă Itinera și ceva ilegal se petrece acolo.

  8. Radical2 Răspunde

    Prost trebe sa fie cineva să-i mai creadă pe mincinoșii ăștia :)). Oare pe cine mai duc cu zăhărelul. Cozma, câțu. Ne-ați dezamăgit. La alegeri o sa simțiți asta. Și voi PNL sunteți principalii vinovați .nici PSD nici USR. Știți foarte bine de ce . A-ți avut o șansă și se pare că o dați in bară rău.

  9. 2021 Răspunde

    De ce va ambalati ?! Eu am citit doiar 1 OCTOMBRIE….. fara AN :)) Poate 2022 – 2023…… OFF Doamne

    • Radical2 Răspunde

      Când nu se scrie anul, se referă la anul curent. Daca insa e cum spui tu, jurnalistul care a scris articolul e prost rău. Dar la câte articole am citit pe acest portal, nu m-aș mira sa fie valabilă a 2-a varianta :))

  10. Gogu Stiuc Răspunde

    Ce tare !! Nici n-am stiut ca se pricepe la poduri si sosele,nu numai la cai, tigari si valuta !!Peste doua luni se va semna un act aditional pentru modificarea termenului de executie.Se vor invoca conditiile meteo nefavorabile-canicula si furtunile,sau se va receptiona la stadiul respectiv,iar dupa o saptamana va intra sase luni in reparatie ?!😁

  11. x-ulescu Răspunde

    pai nu sa dat in folosinta de craciun in decembrie 2020 ? asa cum zicea prefectu liberal ?? sau a mintit asa cum fac liberalii de obicei ?

  12. augustin Răspunde

    Va place modificarea din textul site-ului?.Vai de mama ei de informare.

  13. Beny Kira Răspunde

    Pesediștii mor de ciudă!

    • x-ulescu Răspunde

      pana se gata de tat centura vin iara psd-isti la putere cu 80 % . asta daca are grija ciolacu sa nu mai fie furati la vot

  14. Covidu’ Răspunde

    Cozma si Besina lui (valer) vai de noi in ce situatie a ajuns satmarul.. ne uitam la cei din bihor ca la extraterestri! Cum mortii mami lor au ajuns incmpetentii astia in asemenea functii ?

  15. GemeZamfirescu Răspunde

    Cazma,nu te duci tu in concediu copile?Hai mă ,lasă bășinile astea cu hărțile și alte alea,ca știe toată lumea ca ești mai prost ca ,calu!Te întorci in octombrie ,inaugurezi,faci ,dregi și ne lași și pe noi cu prosteală ieftină pana atunci…Hai dispari la Mamaia!

  16. ;)))) Răspunde

    Lasa-l Adisor pe finutu Beseni, vicepresedintele consiluli judetean, sa vorbeasca despre receptii,dar este tare prost si nu stie despre ce este vorba in schitele ingineresti, dealtfel si tu esti pe langa, dar statutul de deputat iti da voie sa iti dai cu parerea despre orice si orcand chiar daca habar nu ai!….nu se va receptiona nimic esti un mare mincinos ca deobicei!!!

  17. Pupãzãu Răspunde

    Asa va trebuie daca nu m-ati votat. N-aveti decat sa va fie ciuda pe analfabetu asta care face bani din banii platiti de voi.

  18. ... Răspunde

    Adriaaaaneeeeeee?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.