Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Coadă la Petea, din nou. Se stă până la 2 ore!

Coadă la Petea. S-au format din nou cozi lungi în vama Petea, mai ales pe sensul de ieşire. Potrivit site-ului Poliţiei de Frontieră, este cod roşu la ieşirea din ară, fiind o coadă de cel puţin 90 de minute, iar pe sensul de intrare se aşteaptă circa o oră.

În aceste weekend și ținând cont că suntem în plin sezon estival, în prezent se înregistrează un trafic crescut în Punctul de Trecere a Frontierei Petea.

            “Au fost dispuse măsurile aflate în competenţa instituţiei pentru fluidizarea traficului de persoane şi mijloace de transport. Astfel, a fost suplimentat personalul Poliţiei de Frontieră care îşi desfăşoară activitatea la controlul documentelor și arterele de control până la capacitatea maximă permisă de infrastructura punctului. Se menține legătura permanent cu autoritățile de frontieră vecine, astfel încât controlul de frontieră să se desfășoare cu operativitate”, a transmis Poliţia de Frontieră.

În prezent, în  PTF Petea, se lucrează pe șase artere pe sensul de ieșire din România, respectiv pe cinci artere pe cel de intrare. Pentru evitarea supraaglomerării unor puncte de trecere a frontierei româno-ungare, recomandăm participanților la traficul transfrontalier consultarea aplicației Trafic Online de site-ul Poliției de Frontieră Române și utilizarea tuturor punctelor de trecere a frontierei deschise în regim internațional la granița cu Ungaria, respectiv:

  • pe raza jud. Arad: P.T.F. Turnu, P.T.F. Vărşand;
  • pe raza jud. Bihor: P.T.F. Salonta, P.T.F. Borş, P.T.F. Borş II, P.T.F. Valea lui Mihai, P.T.F. Săcuieni;
  • pe raza jud. Satu Mare: P.T.F. Urziceni, P.T.F. Petea;
  • pe raza jud. Timiş: P.T.F. Cenad.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.