Ultima actualizare: azi, 15:41

Locale

Coronavirus Satu Mare: 3 cazuri noi în județ, în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 6 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.084.456 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). 1.048.404 pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 230 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 34.305 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 05.08.2021 (10:00) – 06.08.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 5 decese (4 bărbați și 1 femeie), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitale din județele Constanța, Galați, Dâmbovița, Ilfov și Vrancea. Facem precizarea că persoana decedată în județul Dâmbovița s-a  infectat în Marea Britanie.

Dintre acestea, 1 a fost înregistrat la categoria de vârstă 30-39 ani, 1 la categoria de vârstă 40-49 ani, 1 la categoria de vârstă 70-79 ani și 2 la categoria de vârstă peste 80 ani, iar pacienții decedați au prezentat comorbidități.

Nu sunt raportate decese anterioare intervalului de referință.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 528. Dintre acestea, 68 sunt internate la ATI.

7 comentarii

  1. ... Răspunde

    Conform studiului efectuat în UK de Public Health England 55% dintre cei internați erau nevaccinați dar atenție!!! 35% din pacienții internați în spital cu covid sunt cu schema completă de vaccinare făcută !!! Ceva nu e în regulă. E prea mare procentul și nu poate fi ceva accidental. Tot așa într-un azil de bătrâni din Belgia 7 oameni au decedat. De asemenea avea schema completă făcută. Dar ăia probabil aveau o listă de alte boli. Să nu cumva să fie cum intuiam că vaccinul e cam paralel cu variantele noi de virus. Nu doresc că nu sunt morbid dar există posibilitatea asta. Pentru că atunci s-ar putea să ne fi vaccinat cam aiurea (atenție, nu spun degeaba). Și ce va fi apoi cu noi și în general cu cei vaccinați care umblă haihui de-a lungul și de-a latul planetei cu certificatul verde în mână? Pentru că se va răspândi peste tot cu viteza luminii. Ce vor zice otoritățile atunci? Sau iar stâm acasă până nu facem rădăcini și ne vom cultiva ciuperci printre degetele de la picioare? Asta ca să avem ce mânca.😱😱🤯

    • Pop Răspunde

      Mai dute-n slowboz de plictisitu’ vietii

    • Dr Răspunde

      Batranii aia sufereau de dementa inaintata , creierul lor era praf , asa nu poate controla organismul si imunitatea , vaccinul nu face mare lucru.
      Vaccinul Sputnic are eficienta de peste 91 % si pt Delta si Delta Plus.
      Dar tot mai bine doua vaccinuri decat nimic.
      Ungurii deja peste 20 000 au facut si a treia doza ,inscrisi peste 50 mii, si acum au inceput.

      • ... Răspunde

        @Dr. Știu eu bine asta. Dar blocarea vaccinului rusesc pe considerente pur politice la tine cum se cheamă??? Ce scandal a făcut UE că ungurii s-au vaccinat peste capul lor și cu Sputnik? UE nu vrea să terminăm cu pandemia?

  2. ... Răspunde

    After you. Dacă am dreptate va fi nașpa rău și nu cred că îți va conveni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.