Ultima actualizare: azi, 10:01

Locale

FOTO. Se demontează semafoarele de la Burdea! Cozi kilometrice în sens și pe străzile adiacente

A început, în această dimineață, demontarea semafoarelor din sensul giratoriu de la Burdea. Astfel, atât în sensul giratoriu, cât și pe pod și pe străzile adiacente s-au format cozi kilometrice, iar nervii șoferilor sunt întinși la maximum. 

Primăria Satu Mare a dispus demontarea semafoarelor de la Burdea, după ce, ca urmare a instalării sensului giratoriu, acestea au rămas fără nicio utilitate. Cozile care s-au format sunt uriașe, iar timpul de așteptare pentru a traversa zona respectivă este mare. Șoferilor nu le rămâne, așadar, decât să aibă răbdare și să conducă prudent.

14 comentarii

  1. Kapa Răspunde

    Lipsă de inspirație.

  2. JOHN Răspunde

    NOAPTEA NU POT LUCRA, TAMAN CAND E FORFOTA MAI MARE? DEJA NE-AM OBISNUIT CA IN AUGUST SA-L APUCE PE GABOR RENOVARILE, PE RODNEI E DECOPERTAT DE 2 SAPTAMANI CAND ARE DE GAND SA ASFALTEZE, CAND A INCEPE SCOALA ?

  3. unu Răspunde

    pe rodnei, dar drumul lazuri de 4 saptamani praf acum noroi penibilil asta de pataki nu stie nimic demult ar trebui demis, rusine udmr cu asa sef

  4. MZ Răspunde

    Trebuie facute treceri pietonale tip pasarela.

  5. Satmarean Răspunde

    Ai măi, măi, da hăpt astăzi s-o gândit și ayeștye vinere și sărbătore. Mâine că nu-i așr mare trafic n-o putut demonta. Mânâncele franțu dye lucruri dară și prostă organizare cum îi în orașu ayesta !!!

  6. mae Răspunde

    bravo gabore ,,,,,,

  7. s.m. Răspunde

    Oras in miscare, cum zice Primarul. Eu cred ca el locuieste si vorbeste despre un alt Oras si nu despre Satu mare. Acolo este poluare si bani si nervi cat sa ajunga pe 2 Ani de zile.

  8. roby Răspunde

    Sambata se plateste dublu salar ca atare nici primaria nu vrea sa plateasca asa de mult astfel nu cred ca gabor este de vina

    • Zotmar Răspunde

      Nu. De vina suntem noi ca i-am votat sau ca nu am fost la vot. Cica oras in miscare. Peste tot se lucreaza, nu se poate trai, nu se poate odihni. Dar macar de ar face ceva cu cap! Se pun pleciuri de beton, jumatati de lucrari, jumatati de investitii. Apoi peste un an sau doi spargem iar totul ca ne miscam, nu? Ne miscam brownian. Aiurea si fara cap. Aoropo, ce se aude de parcarile etajate de langa centrul vechi? Cate mandate mai sunt necesare ca sa fie gata?

  9. Mae Răspunde

    Tarr trebuie sa vândă betoane !!!! De fapt vinde balastru umed în loc de beton ha ha ,,,așa se fac bani bai dați bătaie cine ferifica lucrările și calitatea materialelor!!!prin oraș ,par frumoase dar de calitate sub medie ,și de durată scurtă materialul care se pune sub asfalt trebuie să fie calitativ nu balastru pur și simplu hei dar nimeni nu vede !!!

  10. 3.14 Răspunde

    Cu tot respectul cred ca sunteti frustrati sexual, vreti neaparat sa asterneti ceva in mediul public pt a va satisface intelectual si nu numai. Voi credeti ca un pod, o parcare se face intr-o zi sau doua? V-ati gasit sa regretati ca au castigat ei si nu psd dar aia ce au facut oameni buni? Faceti inventarul celor executate de actuala conducere si bucurati-va de ce aveti carcotasilor ca nemultumitul va fi nefericit toata viata. Cautati ce e bun facut sau partial terminat, zambiti, radeti, iubiti pt ca viata este scurta. Vacanta placuta la toata lumea!

    • y Răspunde

      Singura problemă e că multe lucruri au rămas la faza de promisiuni iar ce e făcut e pe bucățele sau tot revenim la aceeași problemă și tot nu reușim. Aici nu mă refer la pod sau la centură pentru că astea nu sunt investițiile primăriei. Vorbesc de restul, caută pe net ce a promis în 2016 și ce s-a realizat și față de care caută ce s-a promis în 2020 (multe sunt în reluare și tot numai promisiuni). Și să știi că și eu l-am votat pe Mr.K. pentru că sunt convins 100% că numai de Coica nu avem nevoie (catastrofă 200% ca și primar). Dar critica constructivă nu trebuie să supere. Pentru că nimeni nu este deținătorul adevărului absolut. În afară de Ăla de sus. Și aici nu mă refer la guvern că ăia azi sunt mâine nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.