Ultima actualizare: azi, 15:10

Locale

FOTO. Accident în județul vecin. Un tânăr sătmărean a intrat cu motocicleta într-un copac

Un accident grav s-a produs astăzi, vineri, 20 august, în județul Maramureș, după ce un tânăr din Satu Mare a intrat cu motocicleta într-un copac. Evenimentul rutier s-a produs pe Drumul Național 18, la ieșire din Baia Sprie spre pasul Gutâi, informează Vasile Dale.

Ce spune Poliția:

Azi, 20 august, la ora 17:35, polițiștii din Baia Sprie au intervenit la un accident rutier produs pe DN 18 spre Pasul Gutin. La fața locului polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 25 ani din Satu Mare, a condus o motocicletă dinspre Sighetu Marmației înspre Baia Sprie, iar la un moment dat a părăsit sensul de mers și a intrat în coliziune cu un copac.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a motociclistului, fiind transportat la spital de către un echipaj SMURD în vederea acordării de îngrijiri medicale. De asemenea, motociclistul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.

În cauză polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

 

 

3 comentarii

  1. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Ceva dosar pentru vătămarea florei botanice???🤔🥴

  2. 🤔🤔🤔 Răspunde

    @Nae. E scris pe înțelesul unora mai grei la cap. Prima dată am vrut să scriu faună dar am zis că aia nici așa nu o să priceapă. Unii merg pe drumurile publice de zici că nu mai au în ei nimic uman. Necuvântătoarele sunt de multe ori mai umane decât ei!!! La categoria asta intră și “ploșnițele” din blana lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.