Ultima actualizare: azi, 15:41

Locale

VIDEO. Șobolan la plimbare prin centrul Sătmarului, pe lângă terase

Un șobolan a fost surprins în timp ce se plimba, ziua în amiaza mare, pe lângă terasele din centrul municipiului Satu Mare.

Rozătorul nu s-a arătat deranjat că era plină zi, strada era circulată, iar terasele erau pline de omeni, ba din contră, s-a plimbat nestingherit.

”Aventura” șobolanului a fost filmată de un sătmărean.

8 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Fără mască? Amenda+bătaie. 🤣🤣🤣

    • ... Răspunde

      Mai ții minte sloganul ăla cu “oraș în mișcare”?? Și mai vrem să fim capitala tineretului? Cazul de omor, ăla în față la pizzerie exact acum un an, acum faza asta să zicem puțim mai light? Dar mă întreb ce plm se întâmplă în orașul ăsta? Auzi tu! Capitala tineretului! Eventual pentru bronzați puțin mai încolo la ceasul electric sau la tineretulul ăsta rozător v-ați gândit? Că nu e prima dată!!! Că și pe aleea aia care dă spre centrul nou au fost observați recent!!! Cine știe ce vom descoperi când se va trece la reabilitarea centrului vechi?

      • Miki Mouse Răspunde

        Fiecare om are șobolanul lui, așa spun oamenii de stiință. Șobolani exista peste tot in lume. Si in Germania sunt destui. La noi sunt mai periculoși aia cu două picioare.

        • ... Răspunde

          @Miki Mouse. Tu să-i mulțumești Celui de Sus că trăiești aici și nu pe meleagurile sudiste. Nu ai tu habar ce animale domestice stau prin sud inclusiv prin București! Am văzut eu cu ochii mei șobolani pe acolo prin centrul capitalei pe Lipscani că mâța fugea de ei în direcție opusă. Nu glumesc! Ai noștri șobolani rezidenți sunt pitici pe lângă ăla. Dacă ai da nas în nas cu un astfel de mutant nu ți-ar arde de glumă.

  2. Jolta Răspunde

    Păi ce să faci dacă proprietarii firmelor nu țin curățenie……. Pizzerii ,restaurante, cafenele…..alo
    Sau vreți să spuneți că și pentru asta primarul e de vină ,??????

  3. Șobodinozauru Răspunde

    S-o trezit si românii că au şobolani, da şobolani exista de cand ii lumea. AMU DE CAND IS ASTIA LA GUVERNARE S-O UMPLUT TARA DE SOBOLANI. De parca pe vremea psd-ului nu existau. Acuma o aparut ceva specie noua. TATIE TELEVIZIUNILE VUIESC: sobolan IN STANGA, sobolan in dreapta.. la mijloc noi, astia prostălăii…

  4. Glumetul Răspunde

    O fi solobani de Bucureti veniti aici ca deh, mancarea e mai buna in Ardeal…

  5. Sorin Răspunde

    Mai face cineva deratizare in orasul asta? Sobolani, tantari,plosnite.. plin….Candva se intra si in beciuri, scara blocului..acuma doar asa..apa de ploaie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.