Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

FOTO. Accident la intrarea în Odoreu. Două persoane au fost rănite

ACTUALIZARE. Doi tineri au fost răniți în accidentul produs în această după-masă, vineri, 13 august, la intrarea în localitatea Odoreu, fiind transportați la Unitatea de Primire Urgențe. În accident au mai fost implicate două persoane, care au refuzat transportul la spital.

Ce spune Poliția:

În jurul orei 12.40, polițiștii rutieri sătmăreni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 19F, la intrarea în localitatea Odoreu. Din primele date, se pare că un tânăr, de 26 de ani, din județul Maramureș, ar fi intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, care circula din sens opus, condusă de un tânăr, de 22 de ani, din Odoreu.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto, de 22 de ani, și a unui pasager, de 21 de ani, aflat în calitate de pasager în autoutilitară. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit.

Știrea inițială:

Un accident de circulație s-a produs în această după-amiază, vineri, 13 august, la intrarea în localitatea Odoreu.

Două echipaje ale pompierilor sătmăreni au intervenit cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă pentru acordarea îngrijirilor medicale celor două victime rezultate în urma producerii unui accident rutier, pe strada Principală din localitatea Odoreu, informează ISU Satu Mare.

Potrivit ISU, victimele s-au autoevacuat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.