Ultima actualizare: azi, 10:00

Locale

FOTO. Lucrările la podul de la ștrand, în grafic. Se montează grinzile

Conducerea Primăriei Satu Mare a verificat astăzi stadiul lucrărilor la podul peste Someș, amplasament strada Ștrandului.

Pe malul stâng se fac lucrările pregătitoare pentru montarea grinzilor prefabricate la viaducte, iar pe malul drept se aproprie finalizarea lucrărilor la infrastructura podului. Constructorul a dat asigurări că lucrările vor continua în ritm susținut, în ciuda scumpirilor la materialele de construcții din ultimele luni.

Podul peste Someș, amplasament str. Ștrandului, este un obiectiv de investiții foarte important pentru orașul nostru și o construcție unică în nord-vestul țării. Este cea mai importantă investiție publică a Primăriei Municipiului Satu Mare din ultimii 30 de ani!

5 comentarii

  1. x-ulescu Răspunde

    am crezut ca este terminat , doar ca mai este de unit cele doua maluri ale somesului ,in rest este gata…cum tot ati anuntat despre podu de la centura

    • @x-ulescu Răspunde

      Sper să-ți faci sepuku când va fi predat. Să nu cumva să îndrăznești să folosești podul nou că nu e proiectat pentru a rezista la prostia pesede. Aia generează greutate agabaritică.

  2. Anton Răspunde

    Autogara de pe Botizului pe când ???

    • Nha Răspunde

      Aia e de design – sa spunem ca o avem !

    • Satmarean Răspunde

      Slab avansează lucrările. Merg aproape zilnic pe acolo, slab se mișcă, se vede de la o poștă, parcă intenționat se trage de timp !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.