Ultima actualizare: azi, 22:21
Locale

FOTO. Cel mai mic sens giratoriu din județul Satu Mare. Aveți grijă să nu îl ratați!

Cel mai mic sens giratoriu din județul Satu Mare se află în comuna Orașu Nou. Autoritățile au montat, luni dimineața, un sens giratoriu provizoriu format din patru balize de plastic, două albe și două roșii.

La câțiva metri înainte de intrarea în intersecție, un indicator semnalează faptul că urmează un sens giratoriu, însă în momentul în care ajung în intersecție, șoferii au parte de o surpriză: trebuie să înconjoare doar cele patru balize. Sensul este montat astfel până când va fi finalizată asfaltarea în zona respectivă.

Lucrurile au fost și mai interesante în weekend atunci când indicatoarele prevedeau că urmează un sens giratoriu, însă, mai ales cei ce nu cunosc zona, au fost nevoiți să ocolească sensul minuscul.

Totodată, la ieșirea din Livada, după calea ferată, în aceste momente, se formează cozi de mașini deoarece se toarnă stratul de uzură, iar circulația se desfășoară alternativ pe un singur sens.

 

 

19 comentarii

 1. H&R Răspunde

  Rosiile nu se putrezesc pe soare?

 2. Anonim Răspunde

  Bună Ziua
  Doresc un sens giratoriu în intersecția Dorobanților cu Lucian Blaga .

  • Alt Anonim Răspunde

   Ia-l pe cel de pe Drumul Botizului cu Stada 9 Mai !

  • Gyuri Răspunde

   Salut.
   Încearcă să mergi 2 zile suplimentare la muncă și in 6-7 luni îți poți comnda unul la mâna a doua de pe ebay.

 3. a Răspunde

  S-a mai facut unul mic si ot pilosii din Bercu. Acolo in fata capelei Papp. Nu stiu care de la rutiera a semnat, si care de la administratie a zis ok, la fiecare accident de doresc inca 3 pentru familiile lor. Acolo nu incap 2 masini pe sens. Punct!

  • a Răspunde

   Lebuktam, egy idióta hülye fasz vagyok. Ez van tezsvíreim, eztet kel szeretni

   • Pupãzãu Răspunde

    Venit-ai de la ungaria in concediu? Napoi peste granita ca nu intelege la tine ce spui.

    • @Pupăzău Răspunde

     @Pupăzău, te treziși? Io zik să stai frumos pe funduletzul tău că de alegerile locale orikum te-ai făkut maro de tot! Nici cățelul vecinului nu te-a luat în serios!

     • Pupãzãu

      Persze h felebredtem. Csak a kicsi palinka meg kell igyam mert nem indulok be maskeppen.

 4. Anonim Răspunde

  Vreau intersecție cu sens giratoriu intre BULEVARD LUCIAN BLAGA cu STRADA DOROBANŢILOR .

 5. altu fără bmw Răspunde

  Măi, ce tot comentați? Acest “sens giratoriu” microscopic este foarte util! Cine are lupa la el și îl observă se folosește de el la viraj. Cine nu poate trece peste că mare pagubă oricum nu-i! Doar niște bidoane goale biztoș împrumutate de la Burdea. Probabil nici bani de apă nu au avut să le umple să fie o țâră mai stabile!🤔😱😭🥴 Care este nemulțumirea voastră că nu mai pricep?🤔😱😲🤪🥴🤫

 6. @Pupăzău Răspunde

  @Pupăzău, én inkább azt hiszem hogy ez a nemzetvédő nyelvőr @a fordítva kelt fel és azt mondta ha kell, ha nem ő most itt román nyelvtan órát tart. Meg ha bele is döglik. Ki le se xarja.😱🤯🤮💩

 7. Unu' Răspunde

  Sunt sensuri giratorii și mai mici, fără măcar un bidon de plastic, doar vopsit pe asfalt în mijlocul intersecției, în orașe mult mai mari și mai cu ștaif decât sătmarul nostru, și localnicii nu se plâng ca babele după feciorie!
  Regulile trebuiesc respectate, nu bidoanele! Atât timp cât sensul este indicat regulamentar, comentariile nu-și au rostul!
  Am postat și câteva linkuri cu sensuri mai mici în zone mult mai circulate din orașe mult mai mari, dar adminul sitului le-a șters!

  • ... Răspunde

   @Unu’, de acord. Dar vezi să nu scrii atât că te trezești că te face careva că ești același cu @…
   Nu că ar conta undeva dar eu știu sigur că nu ești. O zi bună să ai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.