Ultima actualizare: azi, 16:10

Locale

FOTO. Doi tineri răniți în accidentul de la Odoreu. Impact puternic între o mașină și o autoutilitară

Doi tineri au fost răniți în accidentul produs în această după-masă, vineri, 13 august, la intrarea în localitatea Odoreu, fiind transportați la Unitatea de Primire Urgențe. În accident au mai fost implicate două persoane, care au refuzat însă transportul la spital.

Ce spune Poliția:

În jurul orei 12.40, polițiștii rutieri sătmăreni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 19F, la intrarea în localitatea Odoreu. Din primele date, se pare că un tânăr, de 26 de ani, din județul Maramureș, ar fi intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, care circula din sens opus, condusă de un tânăr, de 22 de ani, din Odoreu.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto, de 22 de ani, și a unui pasager, de 21 de ani, aflat în calitate de pasager în autoutilitară. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit.

 

 

 

7 comentarii

  1. Driver Răspunde

    Pun pariu ca una din 2 era BMW !

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Acum nu dar ești le aproape. Era un Jaguar. Mai mult ca sigur NU mergea cu 90 la oră. Că așa e moda pe acolo. Doi copiii de douăzeci și ceva de ani făceau probabil pe șmecherul. Ce nu scrie articolul e că s-au și luat după aia la bătaie. Așa că cine nu a ajuns la spital l-au săltat jandarmii cu duba. Probabil acum se calmează.
      În mod interesant în cazul psta nu e implicat nici un moșneag în accident. Oare de ce? Că merg regulamentar? Ce a câștigat mergând cu viteză? Că a ajuns vedetă de ziar bizonul?

  2. Gheorghe Răspunde

    Sa indoaie herile di la masini mai nene parca-s surcele.Ce-mi place cand vad din astia,da parca o intrat dracu in ei.Ma da mai opriti-va odata ca mor mai multi din accidente auto decat de covid sau decat de batraneti linistite.Nu scrie care o fost vinovatul dar daca o fost cel cu animalu(jaguaru)sigur ca o sa se pun batista pe tambal in cel mai original stil romanesc.Ceva mahar bisnisnen(hot) satmarean su baimarean ca nici cu astia nu mi-e rusine,si astia sunt niste soferi cacastrofe.Cred ca suntem numaru unu in heuropa la ccidente cu masini pe drumuri si locu doi la supt din uiaga,adica la tras pe gatlej,zama de pruna sau ce-o mai fi important sa pitije pa unde trece.

  3. Nedumeritu' Răspunde

    ,,intre o masina si o autoutilitara”…? Da’ autoutilitara nu-i masina? Ce intra la categoria masini? Strungurile sunt masini? Sigur la tara merge dar voi, redactia, trebuie sa aveti un standard de calitate a materialului produs.

  4. H&R Răspunde

    Diaspora e acasa?

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      @H&R. Ați asistat la un moment artistic în care logica și bunul simț din circulație au avut zi liberă!!!😱😱😭
      Sau o fi scăpat herghelia de sub capotă la careva.🤔😱🤯😲
      Bine că nu s-au omorât între ei. Dar din ce am înțeles nu știu dacă au priceput mare lucru din accident. Ambele părți. Că cine nu a ajuns în ambulanță s-au luat la bătaie.🤯💩 Sincer la cum se merge pe acolo mă mir că sunt DOAR atâtea accidente !?!?

      • H&R Răspunde

        Da, am citi si eu despre bataie dupa evenimentul rutier neplacut. Accidente probabil sunt mai multe, nu toate apar in presa. Ieri in SM au fost doua evenimente rutiere sa folosesc termenul de la Politie, una la urcarea pe podul Decebal dinspre Burdea, si una pe Botizului la capat spre Botiz, aproape in acelasi timp, dupa masa pe la orele 4-5.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.