Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FOTO. Mizerie de nedescris pe o stradă din Satu Mare. Pubele pline, gunoaie împrăștiate peste tot

Mizerie de nedescris pe o stradă din municipiul Satu Mare. Gunoaiele au fost împrăștiate peste tot, după ce pubelele s-au umplut până la refuz.

Imaginile dezolante au fost surprinse pe strada Făgărașului din municipiul Satu Mare. Oamenii sunt revoltați și spun că gunoaiele au fost lăsate de izbeliște, cei de la Florisal nemaifiind în zonă de trei zile.

33 comentarii

  1. Pupãzãu Răspunde

    En dobalok oda mindent, de mindjart irok kicsit romanul is, hogy megercsetek. Imediat ma cert cu mine putin.. hehehehe

    • Pupăzău Răspunde

      Dikkmoj. Elgurult a dilibogyóm. Jutalom a megtalálónak.

      • Pupãzãu Răspunde

        Dikk szevasz tesokame. Mi a palya? Te is oda rakod a kuka melle a szemetet? Hat belerokkanok ha fel kell emeljem a szemetesvedret a kukahoz. De kulfoldon szepen belerakjuk, mert ha nem a rendorseg rakja belenk, de tovig. Oszt az faj.

        • @Pupăzău Răspunde

          @Pupăzău. 😮😂😅🤣😂😅👍🙌🙌🙌
          Vicces volt.👍

        • @Pupăzău Răspunde

          Rossz, ha menekült vagyok egy országban, és az az ország, ahová vissza akarok térni, olyan, mint egy hajléktalan.

          • Pupãzãu

            Te is Afganisztanbol jottel tesokam? Szar a helyzet teso ott most. De ez mar csak igy marad. Maradunk romannak, mert a magyarokat nem kedvelik ugysem errefele. De mi afganok tesonak szamitunk itt Romaniaban. Ugyanolyan foldhozragadtak vagyunk, a munka nem tetszik azt a magyaroknak talaltak ki, mi csak lopni, hazudni, csalni, gyilkolni, nemi eroszakot elkovetni szeretunk es ezert itt legalabb nem jar nagy buntetes, sot meg a partba is beinvitalnak.

          • Pupăzău

            Egyetlen ország sem akar engem, mert nem érek annyit, mint a pálinkaüveg címkéje. Beleteszem a gulyámba, és paprikával bedörzsölöm, amikor megkenem a pálinkámmal.

          • Pupãzãu

            Hat nem akarnak mert en csak a somajt meg az ajutor socialt akarom. Dolgozni nem akarok, rendes teso vagyok a romanokkal. De a roman nemzeti sportot azt nagyon szeretem. Lopni mig meg nem elegszem. Politikus vagyok dikk he.

          • Pupăzău

            Testvér vagyok a romákkal, mert mindketten magyarul beszélünk.

          • Pupăzău

            Persze hogy tezsvirek vagyunk, hiszen ez Romania, vagyis a romak orszaga, Roma-nia. Mind azok vagyunk tesokame ebben a szip orszagba hee. Csak egyesek nem akarnak beszilni csak romanyul dikk teso, komazlak en apame.

          • Pupăzău

            Amikor latjak hogy Romaniabul juttem, tuggyak hogy csakis roma lehetek, Manele maximumra tekerve a BMW-ben vagy Merciben, es ugy hasisztunk vegig jeuropaban. Megyunk lopni, megyunk lopni es senki nem szol rank. Dolgozni azt nem szeretunk csak lopni, akar egymas penzet is.

          • Pupăzău

            Testvére vagyok a romáknak, mindketten Ázsiából vándoroltunk ki. ugyanazt a nyelvet beszéljük. alapvetően egyek vagyunk. de senki sem akar minket egyetlen országban sem. de örülök, amikor a szigetre megyek, hogy halljam a nyelvemet. csak kedves emberek vannak, ugyanazt a nyelvet beszéljük. Ugyanaz, mint Hatvanban, ahol ugyanolyan migránsok, mint mi. alapvetően egyformák vagyunk.

  2. ecologist Răspunde

    Așa se combate pandemia în stil Florisal. Întrebarea e cine mai crede că vreodată în următorii 100 de ani măcar Florisal va fi în stare să ne furnizeze pe banii ăia mulți încasați și cam pe degeaba vreodată servicii cum scrie în contract??? Eu unul nu mai am astfel de vise deșarte. Oare vede articolul ăsta cine ar trebui să vadă? Nu că amenda ar rezolva ceva dar totuși ……. E prea de tot.

  3. ciprian Răspunde

    Asa este la toate punctele de colectare a gunoiului…iar administratia locala doarme

    • @ciprian Răspunde

      Ciprian, problema cred ca e ca nu prea se omoara nici ei cu activitatea plus ca totusi daca luam in sensul legal contractul e cam mort juridic. Intelegi ce vreau sa spun.

  4. unguru migrator Răspunde

    pus pe rau la ele sa ajunge la ungaria ca trebe mancaruri la porcile de acolo

  5. Bekar Răspunde

    Mai @ prost ești tu cu cine a făcut pe tine.
    ALJPIGUS.

  6. FakeNews Răspunde

    @ecologist. E posibil sa nu-ti placa firma de salubritate, fiecare cu gustul lui, dar sa spui numai minciuni, nu esti prea convingator. In primul rand containerele erau pline, pe jos erau tot atatea deseuri. Asta pentru ca atata gunoi producem noi cetatenii, nu Florisalul. In al doilea rand, angajatul Florisal tocmai pregatea containerele pentru masina de gunoi, fiindca atunci a prins momentul cand nesimtitul care a blocat accesul la ele a plecat de acolo. A venit un alt cascat si a facut o poza in care arata mizeria facuta cica de Florisal. De ce nu a filmat cascatul acela dupa ce si-a terminat omul lucrul? Ce amenda ar trebui sa primeasca, asa dupa tine, cel care spune numai minciuni?

    • ecologist Răspunde

      @Fakenews. Ce minciuni am spus? Că orașul arată mizerabil? Măi să fie! Înseamnă că de mâine ca să ne demonstrezi ce frumos și curat este pe la noi vei mânca de pe jos?
      Cetățenii nemulțumiți ai orașului întreabă cât ai primit de la Pușcaș pentru epistola ta?
      Florisal a demonstrat că vârf și îndesat că nu e în stare să gestioneze salubrizarea orașului din simplul motiv că nu vrea. Nu crezi că ar fi cazul ca să aibă și alții șansa să ne demonstreze de ce sunt în stare? Noi ca oraș de aici numai în câștig putem ieși. În zona mn care stau Florisal își bate joc pe față deja de noi. Nici măcar nu reușește să respecte programul stabilit de el. Ca să nu spun că la capitolul întreținere spații verzi e dezastru. Măturatul drumului le aparține lor dar spațiile verzi sunt la o firmă mi se pare cu sediul în Turulung. De când e așa toată mizerie adunată și măturată de pe străzi ori trotuare noapte le deșertează pe spațiile verzi care nu mai e problema lor. Dar ție sigur asta ți se pare normal și eu mint! Măi să fie!😱😱😤
      Trebuie să merg la oftalmolog, zici?

      • Dani Răspunde

        Bine punctat ecologist ! Sa vezi cand vine Florisalul la case sa ridice gunoiul si pana ce golesc pubelele ce se scurge din acele masini .Miroase de nu poti trece pe langa petele lasate de cei de la Florisal. Sa nu mai amintim ca nici macar o matura nu au la ei ,daca cade ceva langa … vin cei cu matura .. candva ! Florisalul trebuie scos din oras. Boicotat daca trebuie. Din cauza lor platim fel si fel de amenzi pentru ca nu aduna si depun selectiv ! Jos cu Florisalul ,nu-i vrem !

  7. zz Răspunde

    Nu florisalu e de vina, ci oamenii care arunca gunioiul langa containerul umplut in loc sa-si caute una in care mai este loc.

  8. FakeNews Răspunde

    @ecologist. Eu am crezut ca vorbim de poza din articol dar vad ca tu sari ca iepuru-n trifoi. Dar si asa spui namai prostii. Ai vreo dovada ca cei care matura noaptea arunca pe spatiul verde mizeria? Arat-o, daca nu, ai spus o minciuna. Cu ce e de vina Florisalul ca firma cealalta a fost descalificata pentru ca nu si-a facut bine documentatia pentru licitatie? Tu zici ca orasul arata mizerabil. Cu ce e de vina Florisalul ca unii arunca mizeria pe ici pe colo si nimeni nu lecda amenda? Ma, tu esti beteag la cap.

    • ecologist Răspunde

      Poze +video+cameră de supraveghere autorizată (3 bucăți care acoperă mare parte din zonă) + a văzut de nenumărate ori și vecinul. Inclusiv el s-a săturat să curețe mizeria după ei dimineață după dimineață. A zis vă merge inclusiv la polliție să dea și declarație. Nu toți vorbesc așa ca tine fără acoperire. Spune la Pușcaș al tău că iese urât. Ce zici am dovezi?
      Amândouă firmele au fost descalificate până la urmă și nu pentru ce ai spus. Așa că nu știu cine este până la urmă fake. Și da, problema este și cu cetățenii, dar asta nu îi dă voie Florisalului să lase mizerie de pe jos acolo ci să vină mai des să ridice sau să facă patrule comune cu polția locală. Dar adevărul este că ei nu vor să rezolva problema salubrizării cât merge și așa. Important este cât este profitul. Îl cunosc pe fostul șef al lor de la spații verzi fare umbla după țiganii cu mătura. Nu vreau să intru în amănunte ce mi-a povestit ce și cum. Dacă îmi rup din timp să mă prezint cu dovezile unde trebuie cineva va ieși șifonat rău.

  9. Fakenews Răspunde

    Aș putea să povestesc și despre cum a fost scos din curcuit concurenta Prodmecanica dar nu știu dacă am voie. Cine știe ce era atunci că am înțeles că Prigoană le promisese că vine în parteneriat cu utilaje noi și performante? Dar noi vrem tractoare de pe vremea lui Stalin și alte utilaje care se descompun până la destinație!

  10. FakeNews Răspunde

    @ecologist. Vecinul ala al tau nu e ala care-si mutura curtea si apoi arunca-n strada si pe spatiile verzi zicand apoi ca nu s-a maturat bine? Stie el ca poate lua amenda pentru ca matura pe domeniu public? Unde ai vazut tu in contractul actual de salubritate parteneriat cu politia locala? Numai bati campii cu prostiile tale.

  11. ecologist Răspunde

    @Fakenews. Eu îți recomand să termini că e tot fake ce scrii. Nu pricepi nimic din ce spune omul deci scriu cu majuscule.
    E FILMAT PE CAMERA DE SUPRAVEGHERE CUM MĂTURĂ ECHIPA DE ȘOC MIZERIA DE PE STRADĂ, FRUNZE, CHIOȘTOACE DE PE ASFLAT, INCLUSIV ALE LOR ȘI LE ARUNCĂ PE SPAȚIU VERDE, CARE NU MAI ESTE TREABA LOR. DAR ASFALTUL E CURAT! TOT AȘA E FILMAT CUM RUP ȘI CRENGILE COPACILOR. IAR CHESTIA CU PATRULAREA COMUNĂ SCRIE UNDEVA. SE PARE CĂ LA FAZA ASTA AI FOST DEPĂȘIT. ORICUM EȘTI EXPIRAT CA ȘI CONTRACTUL DINTRE FLORISAL ȘI PRIMĂRIE.

  12. FakeNews Răspunde

    @ecologist. E scris undeva prin gargaunii tai.

    • ecologist Răspunde

      Pușcașule, stai liniștit că e scris. Și ție ți-e scris ceva în mod special. Tu spui că nu știi ca să afirmi la o adică că nu ai știut. Varză murată ce ești!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.